Israelin juhlat – Sapatti ja kevään juhlat

Batya Wootten

20,00 

Kirjassaan Batya Wootten avaa sapatin ja kevään juhlien profeetallista merkitystä. Hän selittää, miksi uskovat yhä enenevässä määrin kokevat halua viettää raamatullisia juhlia ja miten tämä liittyy viimeisiin aikoihin. Hänen neuvokkaat huomionsa antavat rohkaisua, selkeyttä ja tuoretta näkemystä tuttuun aiheeseen.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 227

Kuvaus

Kirjassaan Batya Wootten avaa sapatin ja kevään juhlien profeetallista merkitystä. Hän selittää, miksi uskovat yhä enenevässä määrin kokevat halua viettää raamatullisia juhlia ja miten tämä liittyy viimeisiin aikoihin. Hänen neuvokkaat huomionsa antavat rohkaisua, selkeyttä ja tuoretta näkemystä tuttuun aiheeseen. Hän käy läpi juhlaperinteitä, jotka ovat linjassa Raamatun sanan kanssa ja myös niitä, jotka eivät ole ja tarjoaa käytännön vinkkejä raamatullisten juhlien viettoon. Mikä tärkeintä, Batya rohkaisee juhlimaan Messiastamme iloisina ja vapaina Pyhässä Hengessä, kuitenkin kunnioittaen Sanan ikuisia totuuksia ja Raamattuun perustuvia juutalaisia opetuksia.

Batya tarkastelee juhlia ihastuttavan terävästi ja osoittaa, kuinka ne liittyvät Israelin kokoamiseen, lunastamiseen ja ennalleen asettamiseen. Hän tuo esille, miten molemmat Israelin huoneet — Juuda ja Efraim — juutalaiset ja kristityt tarvitsevat armahdusta. Niitä, jotka janoavat nähdä Israelin ennalleen asetettuna, hän rohkaisee iloitsemaan Israelin Pyhän läsnäolossa. Tämä kirja antaa toivoa tulevasta. Se on välttämätön kirja  kotikirjastoon. Sen äärelle palaa uudelleen ja uudelleen vuosi vuoden perään. Kirja sisältää selkeät oppaat sapatin, havdalan, ja pääsiäisen viettoa varten.

Kirjassa:
– Miten vietetään sapattia, havdalaa ja uusia kuita?
– Neljä Raamatun pääsiäistä
– Happamattoman leivän juhla, uutislyhteen heilutuspäivä, omerin laskenta
– Lain ja Pyhän Hengen antaminen Shavuotina (Helluntaina)

Lisätiedot

Kirjoittaja

Batya Wootten