Tilaus- ja toimitusehdot

Saat tekemästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa@tv7.fi tai puh. 09 756 2510

TOIMITUSAIKA

Tilatut tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Käytännössä toimitusaika on keskimäärin 3-7 arkipäivää tilaushetkestä. Mikäli toimitusaika viivästyy esim. varastotilanteen tai tuotteen saatavuuden takia, ilmoitamme siitä sähköpostitse kun tilaus on käsitelty. Joillakin tuotteilla toimitusaika on normaalia pidempi, tällöin poikkeava toimitusaika näkyy tuotteen tiedoissa.

TV7 Kauppa (Lighthouse Network Ltd Oy) ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia. Vähimmäistoimitusmaksu on Suomeen toimitettavissa tilauksissa 4,95 € / tilaus. 50 euroa ylittävästä tilauksesta ei tarvitse maksaa postimaksua.

Ruotsiin toimitettavissa tilauksissa toimituskulu lasketaan tilauksen sisältämien tuotteiden kappalemäärästä.

Toimitus postitse Ruotsiin

Kiinteä toimituskulu 18,60 €

MAKSUTAVAT

Etukäteismaksu tilisiirtona

Ostokset voi maksaa tilisiirtona sähköpostiisi lähetetyn tilausvahvistuksen tiedoilla minkä tahansa pankin tililtä joko verkkopankissa, maksuautomaatilla tai pankin konttorissa. Tilinumero on FI78 1555 3000 1222 27 ja maksun saaja Lighthouse Network Ltd Oy. Tuotteet lähetetään, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Mikäli maksua ei ole suoritettu 7 päivän kuluessa, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Verkkomaksu

Maksutapojen palveluntarjoaja on Adyen.

Nordea, Sampopankki, Osuuspankki, SP-Pop/Aktia, Tapiola, S-pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla.

Laskulla, 14 päivää maksuaikaa

Lasku postitetaan sinulle tilaamiesin tuotteiden mukana.
Laskutuslisä on 2,95 € / lasku.
Laskulla maksamisen ehdot:
Sinun oltava vähintään 18-vuotias
Olet ilmoittanut yhteystietoihisi myös matkapuhelinnumerosi.
Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lähetämme muistutuslaskun, johon on lisätty muistutusmaksu.

Postiennakko

Emme toimita verkkokaupasta tehtyjä tilauksia postiennakolla. Mikäli haluat tilata tuotteet postiennakolla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua TV7 Kaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteen kauppa@tv7.fi tai puh. 0400 721 599.

TILAUSRAJOITUKSET

TV7 Kaupalla on oikeus hylätä tilaus esim. aiempien lunastamattomien postiennakkolähetysten vuoksi. Emme toimita alle 5 euron arvoisia tilauksia.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tilauksia näillä ehdoilla vain Suomeen ja Ruotsiin. Mikäli haluat tilata tuotteita muualta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa@tv7.fi tai puhelimitse +358 400 721 599.

Alle 18-vuotiaat

Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajan suostumuksella.