Tilaus- ja toimitusehdot

Saat tekemästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa[at]tv7.fi tai puh. 0400 721 599 (ma-to klo 9.30-14.30)

TOIMITUSAIKA

Käsittelemme tilaukset viimestään seuraavana arkipäivänä. Paketin toimitusaika on n. 3-5 arkipäivää ja kirjepostin n. 10 arkipäivää (2 luokan kirjeenä).

TV7 Kauppa (Lighthouse Network Ltd Oy) ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia. Vähimmäistoimitusmaksu on Suomeen toimitettavissa tilauksissa on 6.1.2024 alkaen 6,90 € / tilaus. Jos tilaus ylittää 80 euroa, toimitusmaksua ei peritä. Tämä koskee postitusta yhteen osoitteeseen. Jos tilauksen tuotteita halutaan toimittaa useampaan osoitteeseen, muista lähetyksistä peritään toimitusmaksu.

Toimitus ulkomaille 12,90 €.

MAKSUTAVAT

Verkkomaksu

Maksutapojen palveluntarjoaja on Paytrail.

Paytrailin kautta voit maksaa niin suomalaisten verkkopankkien (Osuuspankki, Nordea,  Danske Bank, POP Pankki, Aktia, S-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken), maksukorttien (Visa, Visa Electron tai MasterCard) kuin myös suosituimpien mobiilimaksutapojen (MobilePay, Pivo, Siirto) kautta. Lisätietoja Paytrail maksuista täällä.

Laskulla, 14 päivää maksuaikaa

Mikäli haluat tilata tuotteet laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lasku postitetaan sinulle tilaamiesi tuotteiden mukana.

Laskulla maksamisen ehdot:
Sinun oltava vähintään 18-vuotias
Olet ilmoittanut yhteystietoihisi myös matkapuhelinnumerosi.
Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lähetämme muistutuslaskun, johon on lisätty muistutusmaksu.

Postiennakko

Emme toimita verkkokaupasta tehtyjä tilauksia postiennakolla.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua TV7 Kaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteen kauppa[at]tv7.fi tai puh. 0400 721 599 (ma-to 9.00-14.30). Asiakas maksaa itse postikulut.

TILAUSRAJOITUKSET

TV7 Kaupalla on oikeus hylätä tilaus esim. aiempien lunastamattomien postiennakkolähetysten vuoksi. Emme toimita alle 5 euron arvoisia tilauksia.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tilauksia näillä ehdoilla vain Suomeen, Ruotsiin ja muihin EU-maihin. Mikäli haluat tilata tuotteita muualta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa[at]tv7.fi tai puhelimitse +358 400 721 599.

Alle 18-vuotiaat

Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajan suostumuksella.