Tilaus- ja toimitusehdot

Saat tekemästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa@tv7.fi tai puh. 09 756 2510

TOIMITUSAIKA

Tilatut tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Käytännössä toimitusaika on keskimäärin 3-7 arkipäivää tilaushetkestä. Mikäli toimitusaika viivästyy esim. varastotilanteen tai tuotteen saatavuuden takia, ilmoitamme siitä sähköpostitse kun tilaus on käsitelty. Joillakin tuotteilla toimitusaika on normaalia pidempi, tällöin poikkeava toimitusaika näkyy tuotteen tiedoissa.

TV7 Kauppa (Lighthouse Network Ltd Oy) ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia. Vähimmäistoimitusmaksu on Suomeen toimitettavissa tilauksissa 4,95 € / tilaus. Jos tilaus ylittää 50 euroa, toimitusmaksua ei peritä. Tämä koskee postitusta yhteen osoitteeseen. Jos tilauksen tuotteita halutaan toimittaa useampaan osoitteeseen, muista lähetyksistä peritään toimitusmaksu. Hintaan 14,95 € posti toimittaa kaikki lähetykset suoraan kotiin.

Toimitus postitse Ruotsiin

Kiinteä toimituskulu 12,90 €

MAKSUTAVAT

Verkkomaksu

Maksutapojen palveluntarjoaja on Adyen.

Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, POP Pankki, Aktia, S-Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla.

Laskulla, 14 päivää maksuaikaa

Mikäli haluat tilata tuotteet laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lasku postitetaan sinulle tilaamiesi tuotteiden mukana.

Laskulla maksamisen ehdot:
Sinun oltava vähintään 18-vuotias
Olet ilmoittanut yhteystietoihisi myös matkapuhelinnumerosi.
Jos maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lähetämme muistutuslaskun, johon on lisätty muistutusmaksu.

Postiennakko

Emme toimita verkkokaupasta tehtyjä tilauksia postiennakolla.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua TV7 Kaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteen kauppa@tv7.fi tai puh. 0400 721 599.

TILAUSRAJOITUKSET

TV7 Kaupalla on oikeus hylätä tilaus esim. aiempien lunastamattomien postiennakkolähetysten vuoksi. Emme toimita alle 5 euron arvoisia tilauksia.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tilauksia näillä ehdoilla vain Suomeen ja Ruotsiin. Mikäli haluat tilata tuotteita muualta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme kauppa@tv7.fi tai puhelimitse +358 400 721 599.

Alle 18-vuotiaat

Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajan suostumuksella.