Jeesus-tv

Anna Patronen

22,00 

”Jeesus-tv — uskomaton tositarina uskosta” -kirja on lennokas ja koskettava teos ihmisistä, joiden elämät punoutuvat kristillisen televisiokanavan TV7:n syntyyn ja toimintaan. Se on kertomus niistä hauraista hetkistä, jolloin ihminen uskaltaa heittäytyä itseään suurempien käsivarsien varaan.

Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 151

Tuotetunnus (SKU): KIR2016144APA Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: ISBN 978-952-5865-44-8 .

Kuvaus

Ote kirjan takakannesta:

Sen piti epäonnistua aivan varmasti. Taloudellisesti järjetön hanke. Tarvittiinko Suomeen edes kristillistä televisiokanavaa? Ja kuitenkin nyt iskelmälaulaja Mika istui etukenossa sohvallaan kädessään kaukosäädin, krapulapäivänään. Tuli iltapäivä, ilta, myöhäisiltakin. Hän katsoi. Oliko hän katsonut tätä Jeesus-tv:tä jo koko päivän? Ja mitä hän oikein itki? Eihän hän ollut itkenyt vuosikymmeniin.

Historian kirjaaminen on varsin yksinkertainen tehtävä. Siitä selviytyy kirjanpitäjän tarkkuudella ja hyvillä istumalihaksilla. Riittää, kun tutkii arkistoja, kokoaa materiaalia, tekee haastatteluja ja kirjoittaa kaiken selkeään muotoon. Anna Patronen on pannut tavoitteensa paljon korkeammalle. TV7-kanavan historia on kirjassa taulun kehyksinä. Niiden sisälle hän on herkällä ja tarkalla kädellä piirtänyt kuvia ihmisistä, joiden rukoukset, usko, sitkeys ja venymiskyky ovat synnyttäneet ihmeen nimeltä Taivas TV7. Kun Jumala kutsuu tehtävään, hän myös varustaa, vahvistaa ja kulkee edellä avaten ihmeellisellä tavalla myös niitä ovia, joita kukaan ei olisi uskonut edes olevan olemassa.” – Reijo Telaranta

Lisätiedot

Kirjoittaja

Anna Patronen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jeesus-tv”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *