Kutsuttu voittamaan

Derek Prince
(1 tuotearvio)

20,00 

Löydä tehtäväsi Jumalan valtakunnassa.
Derek Prince selvittää tässä kirjassa Jumalan kutsun vaiheita, työkaluja sekä tapoja, joilla sielunvihollinen pyrkii estämään uskovaa astumasta Jumalan suunnitelmaan. “Jumalan kutsu on pyhä ja se on taivaallinen. Se on ylhäältä tuleva kutsu”, Prince sanoo. “Jos saat tuon kutsun, älä anna minkään estää sinua vastaamasta siihen.”

Ilmestynyt englanninkielisenä nimellä Called to Conquer – Finding Your Assignment in the Kingdom od God © 2010 Derek Prince Ministries International
© 2019 TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 203

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 9789525865646.

Kuvaus

Monet etsivät vastausta elämän tarkoitukseen työstä, perheestä tai itsensä kehittämisestä hyvien ihanteiden mukaisesti. Jumalalla on elämällemme paras tarkoitus, ja sen löytää vain antamalla ohjat Hänelle. Derek Prince vakuuttaa, että lopputulos yllättää: “Elämämme ennen Hänen kutsuaan on aivan toisenlaista kuin millaiseksi se muotoutuu, jos vastaamme tähän kutsuun.”

“Uskon, että ihmisen elämässä on kaksi suurta hetkeä. Ensimmäinen on hetki, jolloin hän syntyy. Toinen on se hetki, jolloin hän ymmärtää, miksi hän on syntynyt. Me kaikki synnymme tietystä syystä, ja on meidän tehtävämme selvittää, mikä on tuo syy, elämämme kutsumus. Silloin voimme kääntää kulkumme kohti Jumalan parasta suunnitelmaa elämämme varalle.” (Pastori Kirbyjon Caldwell, Windsor Methodist Church, USA)

Brittiläinen, akateemista uraa luonut DEREK PRINCE (1915–2003) kohtasi Jeesuksen 24-vuotiaana ja omisti loppuelämänsä Raamatulle. Hän toimi kansainvälisenä raamatunopettajana yli 60 vuoden ajan kaikilla mantereilla. Princen erityislahja on Raamatun selittäminen selkeällä tavalla. Elämänsä aikana Derek Prince kirjoitti kaikkiaan 45 hengellistä kirjaa. Häneltä jäänyttä laajaa kirjallista aineistoa hallinnoi ja toimittaa julkaisuiksi Derek Prince Ministries.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Derek Prince

1 arvio tuotteelle Kutsuttu voittamaan

  1. Mipsu

    Loistava kirja. Avaa helpolla ja selkeällä tavalla jokaisen omaa ainulaatuista asemaa Jumalan lapsena.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *