Yhdeksi heistä

Esko Kokkonen

23,00 

Yhdeksi heistä -kirja kertoo Esko Kokkosen, valkoisen isän, jännittävän ja rohkaisevan tarinan Tansanian kuolemansavanneilta.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 277

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 9789525865899.

Kuvaus

Jumala kutsuu Esko Kokkosen Tansaniaan pimeään viidakkoon. Esko kantaa sydämessään tietoa siitä, että Gideonin ruukun tulee särkyä, ennen kuin tuli voi loistaa. Hän kulkee Jumalan kanssa tämän särkymisen tien, ja Jumala toteuttaa hänen kauttaan suunnitelmansa.
Kehittymättömiin kyliin, inhimillisen kurjuuden keskelle nousee kirkkoja ja kouluja. Takaiskujen, pettymysten, pimeyden ja hengenvaarojen keskellä Jumala näyttää Eskolle voimansa ihmeellisellä tavalla.
”Tämä kirja pitäisi jokaisen lukea. Tämä on jännitys näytelmä. Valtava Jumalan ihme.  Yhden miehen kehitysapuprojekti.
Mikään lähetysjärjestö ei ole mukana, vain suuri Jumala.”
Evankelista Pauli Pyhtinen

Esko Kokkonen (s. 1947 Pihtiputaalla) veljineen tuli uskoon Eskon ollessa 12-vuotias. Esko kävi Katinalan Raamattuopiston pitkän raamattukurssin 1969. Hänet siunattiin hengelliseen työhön 1970 Pihtiputaan helluntaiseurakunnassa.  Hän valmistui konetekniikan alalle Helsingin teknillisestä oppilaitoksesta 1976 ja on tehnyt päätyönsä konepaja-alalla sekä viisitoista vuotta omassa konepajayrityksessä Oulussa.

Eskolla on puolisonsa Mirja-Liisan kanssa viisi lasta. Hänelle rakkaita harrastuksia ovat luonto ja sukutila Pihtiputaalla.
Esko on palvellut aktiivityöntekijänä Oulun helluntaiseurakunnassa 49 vuotta. Hän oli vanhimmiston jäsen 20 vuotta ennen Herran kehotusta lähteä Mugumuun. Esko solmi työsopimuksen Tansanian helluntaiseurakuntien kattojärjestön FPCT:n kanssa vuonna 1986. Hän on tehnyt Mugumuun viisitoista avustus- ja rakennusmatkaa. Eskon työn seurauksena seudulle on noussut seitsemän kirkkoa, kouluja ja esikoulu, useita kouluja on remontoitu; myös valtion kouluja, jotka eivät olisi saaneet apua muualta. Kaikki työ on tehty vapaaehtoisten voimin ilman lähetysjärjestöjen tukea.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Esko Kokkonen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhdeksi heistä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *