Rukouspäiväkirja

25,00 

Rukouspäiväkirja on kauniisti kuvitettu kirja rukouksen tueksi ja keskusteluun Jumalan kanssa. Meri Hannikaisen kirjoittama ja Annika Metson kuvittama kirja sisältää päiväkirjasivut, opastustekstejä rukouksesta sekä värityssivuja. Rukouspäiväkirja onkin oiva lahja kaikenikäisille.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 147

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 9789525865615.

Kuvaus

”Tämä on sinun kirjasi, jota kirjoitat Taivaallisen Isän kanssa seikkailuistasi Hänen kanssaan.” Näin alkaa Rukouspäiväkirja. Meri Hannikaisen ideoima raikas uutuuskirja tarjoaa apuvälineen keskusteluun Jumalan kanssa. Sen päiväkirjaosa sisältää kauniisti kuvitettuja sivuja rukousten ja rukousaiheiden muistiin kirjoittamiseen. Kirja välittää nuorelle lukijalle – tai kaikenikäiselle uskonelämäänsä vasta aloittavalle – myös tietoa ja käytännön neuvoja rukoilemiseen. Se on sitä arvokasta perustietoa, joka uhkaa kadota nuoremmilta sukupolvilta sitä mukaa, kun kristinuskon opetus ja harjoittaminen vähenee.

Mitä rukoileminen tarkoittaa? Miten Jumalalle voi puhua? Vastaako Jumala ja millä kaikilla tavoin Hän puhuu lapselleen? Mistä voi tietää, milloin Jumala puhuu minulle?

Rukouspäiväkirja sisältää opetussivuja sekä päiväkirjasivuja, joissa on omat paikkansa pyynnöille, kiitos- sekä esirukouksille. Kirja opettaa tuomaan päivän töppäykset Jumalan haltuun, jonne ne voi myös jättää. Kutakin päiväkirja-aukeamaa täydentää rohkaiseva jae Raamatusta. Kirja evästää myös Raamatun lukemiseen.

Graafikko Annika Metson kauniisti kuvittamat päiväkirja-aukeamat tarjoavat levollisen tilan laittaa muistiin sielun syvimpiä asioita. Meri Hannikaisen oivaltava teksti opastaa ja rohkaisee lämpimällä tavalla jokaista nuorta uskomaan, että hän on Jumalan rakas ja tärkeä lapsi, jolle Jumala haluaa olla rakastava ja turvallinen Isä. Kirja on teksteiltään suunnattu varhaisnuorille ja teini-ikäisille, mutta mikään ei estä aikuiseen ikään ehtinyttä käyttämästä päiväkirjaa vaikkapa erityisiin rukouksen jaksoihin elämässään.

Rukouspäiväkirja on kaunis lahjakirja kaikenikäisille, nuorelle ja vähän vanhemmallekin, ja se sopii hyvin lahjaksi rippilapselle ja kummilapselle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rukouspäiväkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *