Julkaistu

Sisältö edellä muutoksen tuuliin

TV7 Kaupan nettisivut ovat saaneet uuden ilmeen ja järjestyksen. Olihan jo aikakin, vai mitä? Niin se nimittäin menee; uudistus kurkkii joka kulman takana. Näin mekin päätimme hypätä sen kyytiin.

Tämä uudistus on kaikin tavoin iloinen asia. Ainakin meillä kaupalla iloitaan sivujen selkeämmästä muodosta ja toimivammasta pohjasta. TV7 Kaupan sivut aukeavat nyt entistä paremmin myös kännykässä ja tableteissa. Toivomme, että myös tuotteet löytyvät aiempaa paremmin. Mitä mieltä sinä olet? Pistä palautetta tulemaan, niin saamme niistä pohjaa tuleville kehityssuunnitelmille.

Tässä uudistuksessa on lopulta parasta sittenkin se, ettei mikään varsinaisesti muuttunut! TV7 Kaupan päätehtävä on edelleen sama. Haluamme levittää kirjallisuuden kautta tietoa elävästä Jumalasta, joka on Poikansa kautta pelastanut meidät, ja joka parantaa, vapauttaa ja eheyttää kaikkia, jotka kääntyvät Hänen puoleensa. Eikö olekin helpottavaa!

Maailma on hektinen, sirpaleinen ja täynnä muutosta. Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja huomenna. Me TV7 Kaupalla haluamme tarjota lukijoille kestäviä eväitä jokaiseen päivään, tapahtuipa maailmassa mitä tahansa. Jumalan maailmasta, suunnitelmista ja tarkoituksista kertova kirja, musiikki tai elokuva on vain parin napin painalluksen päässä. Haluamme lähestyä asiakkaitamme sisältö edellä, mutta toivomme, että myös tämä uudistettu palvelumme ilahduttaa.

Nyt on siis aika tutustua kätevään ja selkeään nettikauppaamme. Toivottavasti löydät sieltä itsellesi tai läheisellesi sopivaa luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa. Ainakin pimenevät illat ja kupillinen höyryävää teetä luovat syysiltoihin oivat puitteet paneutua koskettavaan kirjaan, tai sytyttää kynttilä ja laittaa cd-levy soimaan.

Siunattua syksyä ja mukavia ostoshetkiä TV7 Kaupalla!