Kulttuurina kunnioitus

Kari O. Niemi

24,00 

Kuinka Jumala haluaa meidän kohtelevan toisiamme? Jumala on tarkoittanut, että kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa sujuisi arvostusta osoittaen. Onko tällainen käytös edes mahdollista maailmassa, jossa opetetaan lähinnä kovuuden keinoja?

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 149

Kuvaus

Kuinka Jumala haluaa meidän kohtelevan toisiamme.
Jumala on tarkoittanut, että kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa sujuisi arvostusta osoittaen. Onko tällainen käytös edes mahdollista maailmassa, jossa opetetaan lähinnä kovuuden keinoja?

Kasvatustieteen maisteri Kari O. Niemi kirjoittaa kunnioittavasta käytöksestä ennen muuta isänä ja opettajana, ammentaen mieleenpainuvia esimerkkejä omasta elämästään ja Raamatusta. Hänen kirjansa antaa perusvalmiuksia elää todeksi kunnioituksen kulttuuria kotona, työpaikalla, seurakunnassa ja missä olemmekaan tekemisissä ihmisten kanssa.

”Puhutteleva ja erittäin ajankohtainen kirja.”
Seurakunnan johtaja emeritus Martti Kallionpää

”Luin kirjan yhdeltä istumalta. Erittäin hyvin kirjoitettu antoisa kirja.”
Raamatunopettaja Pasi Turunen

”Yhdistellen niin Raamatun neuvoja kuin omia kokemuksiaan isänä ja opettajan Niemi kuljettaa lukijaa sujuvasti kunnioituksen kulttuurin saloihin – eikä suinkaan sormi pystyssä ja Raamatulla päähän hakaten, vaan myötäeläen ja ymmärtäväisesti.”
Päätoimittaja Kimmo Janas

Kari O. Niemi ja hänen vaimonsa Mira ovat isä ja äiti kuudelle lapselle. Niemi on toiminut työurallaan mm. luokanopettajana, rehtorina, toiminnanjohtajana sekä media-alalla.

 

Lisätiedot

Kirjoittaja

Kari O. Niemi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kulttuurina kunnioitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *