Siunaus vai kirous, sinä valitset

Derek Prince

20,00 

Derek Prince täsmentää raamatullista ymmärrystä siunauksista ja kirouksista sekä niiden toimintamekanismeista kirjassaan Siunaus vai kirous, sinä valitset. Hän avaa kirjassa uudenlaisia näköaloja elämään ja selittää ongelmia, jotka ovat tähän asti tuntuneet arvoituksellisilta ja turhauttavilta.

Kirjassa on lisänä itseopiskeluaineisto käytettäväksi yksin tai ryhmässä. Itseopiskeluaineisto on kunkin luvun lopussa, ja se sisältää kertauskysymyksiä luvun sisällöstä vastauksineen, soveltavia kysymyksiä pohdittavaksi tai keskusteluun, ulkoa opeteltavan avainjakeen ja uskon rukouksen. Kirjan kunkin osan alkuun on lisätty todistuksia rohkaisuksi.

Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi saisitte elää (5. Moos. 30:19).

Katso tästä Derek Princen opetuksia TV7-kanavalla

Julkaisija Chosen Books Baker Book House Company
Suomalainen julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 267

Kuvaus

Kyseessä voisi olla sinä ja perheesi. Tai naapurisi perhe. Tai työtoverisi. Olipa hän kuka hyvänsä, hänen elämässään pettymykset, vastoinkäymiset ja jopa murhenäytelmät seuraavat toisiaan. Asiat eivät koskaan tunnu kääntyvän parempaan päin.

Kaikki tuntevat myös perheitä, joilla on samanlainen tausta ja yhteiskunnallinen asema, mutta heitä vaikeudet eivät näytä koskaan koskettavan. Heidän elämässään kaikki on melkein liian hyvää ollakseen totta.

Kummassakin tapauksessa näkymättömät voimat tekevät työtään ja määrittävät kunkin henkilön kohtaloa, joko hyvään tai huonoon suuntaan. Raamatussa näitä voimia kutsutaan siunauksiksi ja kirouksiksi. Raamattu myös kertoo, kuinka voimme nauttia toisen suotuisista vaikutuksista ja suojautua toisen vahingollisilta vaikutuksilta.

Kirjailijan esittely:

Derek Prince syntyi Intiassa Britannian kansalaisena, kävi koulunsa maineikkaassa Etonin sisäoppilaitoksessa ja opiskeli tutkintonsa Cambridgen yliopistossa C. S. Lewisin aikalaisena ja tuttavana. Jonkin aikaa ennen voimakasta uskoontulokokemustaan hän opiskeli stipendiaattina antiikin ja nykyajan filosofiaa Cambridgessa. Kun hän oli luovuttanut terävän älynsä Kristukselle ja Pyhä Henki oli sen valaissut, hän kykeni poikkeuksellisella tavalla avaamaan ja opettamaan Raamatun totuuksia. Klassisen koulutuksen saaneena filosofina ja häpeilemättömänä karismaatikkona hänessä yhdistyi harvinaislaatuisella tavalla akateeminen tarkkuus ja avoimuus yliluonnolliselle – Sana ja voima, Totuus ja Henki.

Viitenä vuosikymmenenä lukemattomissa kaupungeissa kuudella mantereella Derek Prince opetti, saarnasi, rohkaisi, julisti ja innoitti. Kaikkialla matkan varrella hän myös kirjoitti. Olisi vaikea liioitella vaikutusta, joka tällä nöyrällä ja vaatimattomalla raamatunopettajalla on ollut ympäri maailmaa.

Syksyllä 2003 Derek Prince kuoli rakastamassaan Jerusalemin kaupungissa, joka oli ollut hänen kotinsa lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän oli kuollessaan 88-vuotias. Niille, joilla oli ollut etuoikeus tuntea hänet, hän jätti innoittavan esimerkin antautumisesta Jumalalle, rakkaudesta seurakuntaa ja Israelia kohtaan ja palavasta halusta nähdä Jumalan omien vaeltavan täydessä vapaudessa ja auktoriteetissa, jotka Kristus on heille verellään ostanut.

Kirjan sisältö:

Osa 1 Siunaukset ja kiroukset

 1. Painia varjojen kanssa
 2. Näkymättömiä esteitä
 3. Kuinka siunaukset ja kiroukset toimivat?
 4. Mooseksen luettelo siunauksista ja kirouksista
 5. Seitsemän merkkiä kirouksesta

Osa 2 Ei kirousta ilman syytä

 1. Väärät jumalat
 2. Erilaiset moraaliset ja eettiset synnit
 3. Antisemitismi
 4. Lakihenkisyys, lihallisuus, luopumus
 5. Varkaus, väärä vala, Jumalalta riistäminen
 6. Auktoriteettihahmot
 7. Itse aiheutetut kiroukset
 8. Saatanan palvelijat
 9. Sielullinen puhe
 10. Sielulliset rukoukset
 11. Yhteenveto kirjan 2. osasta

Osa 3 Kirouksesta siunaukseen

 1. Taivaallinen vaihtokauppa
 2. Seitsemän askelta vapautumiseen
 3. Varjoista valoon
 4. Väkevät miehet tempaavat sen itselleen
 5. Tunnustuksen tuolla puolen: Julistus, kiitos ja ylistys
 6. Julistuksia jatkuvassa voitossa elämiseen

Tärkeät jälkisanat

 1. Kiroukset, joita ei ole vielä kumottu
 2. Siunata vai kirota?

 

Lisätiedot

Kirjoittaja

Derek Prince

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siunaus vai kirous, sinä valitset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *