Taistelu sydämestä

Hannu Virta
(2 tuotearviota)

22,00 

”Toisin kuin maallinen sota, hengellinen sodankäynti ei ole näyttävää ja kovaäänistä vaan hiljaista ja huomaamatonta – – ihmissydän on se taistelutanner, jonka omistusoikeudesta valo ja pimeys käyvät jatkuvaa kamppailua. Meidän on päivittäin tehtävä valintoja kohdatessamme kiusauksia toimia vastoin Jumalan tahtoa. Joudumme taistelemaan sisimmästämme kumpuavaa epäuskoa, itsekkyyttä ja ylpeyttä vastaan.
Jokainen meistä tulee myös kohtaamaan erilaisia vastoinkäymisiä, joiden välityksellä uskomme todellisuus punnitaan. Hengellisen voiton avaimet löytyvät sydämen asenteista.”

Hannu Virran esikoisteos kertoo näistä Jumalan mielen mukaisista asenteista. Niiden omaksumista voi harjoitella ja taistelutilanteissa oikein valitseminen on välttämätöntä, jos haluamme elää onnistuneen elämän ja kokea Kristuksen seurakuntana aidon hengellisen herätyksen. Elämänmakuinen kirja sisältää Virran omia kokemuksia ja todistuksia hengellisestä sodankäynnistä sekä siitä, kuinka hengellisiä voittoja saadaan Jumalan avulla ja johdatuksessa.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789525865660.

Kuvaus

Hannu Virran kutsumus on palvella opettamalla uskovia yli seurakuntarajojen siten, että jokainen voisi löytää itselleen Jumalan varaaman paikan ja tehtävän. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri (Master of Theology, University of Wales), mutta hän on opiskellut myös klassista kreikkaa ja historiaa. Hannu Virta on toiminut evankelista Ester Aili Heinosen työyhteydessä yhteiskristillisessä Carro de fuego -järjestössä (www.cdf.fi).

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

220

Kirjoittaja

Hannu Virta

2 arviota tuotteelle Taistelu sydämestä

  1. Sisko

    Loistava kirja! Kyllä herätti ymmärtämään, että miten todellista taistelu sydämestä on. Samalla parannuksen tekoon ja halua pitää sydän ja omatunto puhtaana.

  2. Marko

    Tämä oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen kirja ja sai
    ajattelemaan omaa asennetta tosi syvällisesti. Selkeää ja helposti
    ymmärrettävää tekstiä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *