Ale!

Jumalan västäräkki – Matkalla Kuninkaan kanssa

Mari Mattelmäki
(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 15,00 €.

Jumalan västäräkki on rempseä ja konstailematon kuvaus matkasta Jumalan voimassa ja huolenpidossa.
Sydämiä sulattava Mari Mattelmäen esikoisteos kertoo kirjailijan muistikuvia lähetystyöstä ja pohdintoja elämästä. Mari oppii, että matkasta Jumalan kanssa ei puutu voimaa eikä värejä, ja armo on uusi joka päivä. Kirja vie lukijan humoristiselle matkalle – ja ison askeleen lähemmäs suurta ja kaikkivoipaa Jumalaa.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 215

Kuvaus

Jumalan västäräkki – kirja on kolmas osa uskovien naisten elämänviisautta välittävässä sarjassa, jossa aiemmin ilmestyneet Irene Tandefeltin Minun Jumalani (2017) ja valtaisan menestyksen saavuttanut Tuula Ekbomin Jumalan kutsu (2018).

Jumalan västäräkki on rempseä ja konstailematon kuvaus yhden naisen matkasta Jumalan armon ja voiman todellisuuteen. Mari Mattelmäki on kiertänyt 1980- ja 1990-luvulla Lähetysnuorten ja Vapaakirkon lähetystyöntekijänä Väli- ja Etelä-Amerikan maissa: Puerto Ricossa, Meksikossa, Kolumbiassa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Ecuadorissa.

Kirja on Marin esikoisteos, mutta hänestä kuullaan vielä!
Kirja käsittää 36 pientä lukua, kertomusta, melkein pienoisnovellia, Marin vaiheista lapsuuden Huittisissa sekä lähetystyössä.
Tyypillistä on, että samalla sivulla saa nauraa ääneen ja seuraavaksi pyyhkiä kyyneleitä. Marilla on taito kertoa näpsäkän humoristisesti, mutta samalla niin, että Jumala saa koskettaa lukijaa ja liikuttaa jotain sisimmässä, vakavastikin. Marin oma kasvutarina kulkee epävarmasta koulunuoresta tiukasti Jumalaan kiinni kasvaneeksi pian seitsemänkymppiseksi eläkeläiseksi ja kananhoitajaksi. Elämään mahtuu värikkäitä, vaiheita, hervottomia keskusteluja Jumalan kanssa, sen oppimista, että Jumala on todellinen ja auttaa kaikessa hädässä.

Mari on Jumalan västäräkki, ilon tuoja. Tätä hän on Hilja Aaltoselta saadussa profetiassa – ja tämä kirja totisesti jakaa ilon lukijoilleen. Mari kirjoittaa itseään säästämättä, rehellisesti omista kipupisteistään, mutta miten hän onnistuukin saamaan lukijan nauramaan ääneen ja näkemään lopulta kaikessa uskon ja armon, toivon ja rakkauden.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Mari Mattelmäki

1 arvio tuotteelle Jumalan västäräkki – Matkalla Kuninkaan kanssa

  1. Meeri (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin hyvä kirja! Mari kirjoittaa elävästi ja helppolukuisasti huumorilla höystettynä. Yleensä en lue mitään kirjaa sängyssä, koska nukahdan viimeistään toisella sivulla, mutta nyt aloitin kirjan lukemisen klo 21 jälkeen enkä malttanut lopettaa ennen kuin sain kirjan loppuun – vaikka luin pitkälläni!
    Jumalan siunausta Marille!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *