ÄÄNIKIRJA: Jumalan västäräkki

Mari Mattelmäki

10,00 

JUMALAN VÄSTÄRÄKKI. MATKALLA KUNINKAAN KANSSA on Mari Mattelmäen suosittu muistelmateos, joka ilmestyi kirjana vuonna 2019. Kirjan kauan toivottu äänikirjaversio on nyt täällä!

Kirja sisältää 36 kertomusta Marin elämänvaiheista alkaen lapsuudesta Huittisissa sekä useista värikkäistä vuosista maailmalla. Mari on kiertänyt Lähetysnuorten ja Vapaakirkon lähetystyöntekijänä Väli- ja Etelä-Amerikan maissa: Puerto Ricossa, Meksikossa, Kolumbiassa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Ecuadorissa.

Valkeakoskella asuva Mari on Jumalan västäräkki, ilon tuoja. Hän kertoo itseään säästämättä myös rehellisesti omista kipupisteistään. Kirjan värikkäät tapahtumat ja todistukset muistuttavat puolestaan siitä, miten todellinen ja kaikkivoipa Jumala meillä on!

Tämä kirja on sekoitus uskomattomia kokemuksia, syvää viisautta, vahvaa itseironiaa ja huumoria. Se riisuu tekopyhyydestä, kertoo, mitä lähetystyöntekijän arki on ja luo uskoa Jumalan huolenpitoon.” Pastori Paul Raja-aho

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kesto: 5 t 19 min
Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

 

Kuvaus

Koekuuntele nyt:

 

ÄÄNIKIRJA: Jumalan västäräkki

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Lisätiedot

Vuosi

2022

Kirjoittaja

Mari Mattelmäki

Lukija

Anne-Riitta Isohella

Kesto

5 t 19 min

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3