ÄÄNIKIRJA: Vihdoinkin vapaa

Minna Moilanen

10,00 

Minna Moilanen kertoo hersyvästi ja rehellisesti tutusta asiasta. Eikö uskoontulo muuttanutkaan minua täysin? Miksi räjähdän läheisilleni tai masennun ihan kuten ennenkin? Enkö usko tarpeeksi? Onkohan minussa jokin vika? Miksi en kuule Jumalan ääntä tai saa ilmestyksiä (vaikka kaikki muut tuntuvat niitä saavan)?
Jokainen Jeesuksen luokse tuleva ”on enemmän tai vähemmän sotkussa” ja tarvitsee sisäistä paranemista seka vapautumista vihollisen kahleista. ”Mutta Jumala piti minusta kiinni ja huolta silloinkin, kun luulin että hän on kaukana tai hiljaa tai ei välitä minusta.” Kärsivällisesti Jumala opetti lastaan kuoriutumaan vapaaksi.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

ÄÄNIKIRJA: Vihdoinkin vapaa

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Lisätiedot

Kieli

suomi

Vuosi

2023

Kirjoittaja

Minna Moilanen

Lukija

Minna Moilanen

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3

Kesto

5t 41 min