ÄÄNIKIRJA: Jumalan lääkepullo

8,00 

”…hänen haavojensa kautta meidät on parannettu.” Jes. 53:5

Prince joutui oman sairastumisensa myötä tutkimaan, mitä Jumala puhuu omilleen parantumisesta. Hän löysi Jumalan lääkkeet ja jakaa löytämänsä reseptin tässä kirjasessa.

Princen mukaan Jumala seisoo sanojensa takana, kun kallistamme korvamme ja annamme Hänen opettaa meitä.

Brittiläinen Derek Prince (1915-2003) kohtasi Jeesuksen 24-vuotiaana ja omisti elämänsä Raamatulle. Hän toimi kansainvälisenä raamatunopettajana yli 60 vuotta. Princen erityislahja on Raamatun selittäminen selkeällä tavalla. Hänen tuotantoaan on käännetty yli 60 kielelle.

Kesto 56 min

Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

ÄÄNIKIRJA: Jumalan lääkepullo

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.