Äänikirja: Perhonen ja panssarivaunu

Kati Kaaresoja

7,00 

ÄÄNIKIRJA: Perhonen ja panssarivaunu

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Jotkut ihmisille tyypilliset vaivat esittäytyvät niin perhe-elämässä kuin vaikkapa seurakunnassa. On kapinaliimaa, häpeän alaisuudessa matelua. Jollakulla on uhrimentaliteetti vankilana ja toisella hengellistä anoreksiaa. Kuningas Minä on kova hallitsija.

Kati Kaaresoja eläytyy tässä äänikirjassa tuttuihin, ajankohtaisiin teemoihin. Hän puhuu seurakunnan vastuusta omista rajoistaan, rajasuhdeneuvotteluiden merkityksestä ja ennen muuta perheestä Jumalan huutomerkkinä. Katin oivaltavat rukouskuunnelmat ovat herätteleviä mutta samalla rohkaisevia ja siunaavia. Kuunnelmatekstit päättyvät aina lyhyeen rukoukseen. Topi Kaaresoja rukoilee kuunnelmien taustalla improvisoiden pianolla.

Kati Kaaresojan ihastuttavaan kirjaan Perheiden ja perhosten aika pohjautuva äänikirja Perhonen ja panssarivaunu on samalla itsenäinen teos.

Kesto: 3 t 35 min

Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

Lisätiedot

Kirjoittaja

Kati Kaaresoja

Lukija

Kati Kaaresoja

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3