Israel Hylätty vai hyllyllä

Hans Wassermann

15,00 

Varhaisten teologien kirjoituksissa ja roomalaisessa laissa juutalainen oli tuskin ihminen. Yhä jotkut teologit puhuvat juutalaisista Jumalan murhaajina ja siksi ikuisen kirouksen alaisina. Raamattu ei opeta näin, huomauttaa Wassermann, eivätkä kaikki kirkkoisien kirjoitukset ole Pyhän Hengen johdattamia. Kristityillä on syytä täydelliseen parannuksen tekoon, sillä lopun aikoina juutalaisten ja kristittyjen kohtalot kietoutuvat tiiviisti yhteen.

Turkulainen Hans Wassermann on toiminut Ruotsin Evankeliumiyhdistyksen, Suomessa luterilaisen tunnustuskirkon sekä vapaaseurakunnan opetus -ja saarnatehtävässä. Hänen elämäntyötään on Raamatun tutkiminen ja siitä todistaminen.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 173

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 9789525865813.

Kuvaus

Varhaisten teologien kirjoituksissa ja roomalaisessa laissa juutalainen oli tuskin ihminen. Yhä jotkut teologit puhuvat juutalaisista Jumalan murhaajina ja siksi ikuisen kirouksen alaisina. Hans Wassermann on tarttunut vakavaan asiaan, sillä muun muuassa nouseva antisemitismi hyödyntää näitä tulkintoja.

Raamattu ei opeta näin, huomauttaa Wassermann, eivätkä kaikki kirkkoisien kirjoitukset ole Pyhän Hengen johdattamia. Kristityillä on syytä täydelliseen parannuksen tekoon, sillä lopun aikoina juutalaisten ja kristittyjen kohtalot kietoutuvat tiiviisti yhteen.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Hans Wassermann