Ihmeellinen iankaikkinen elämä II

Aki ja Niina Liimatainen

24,00 

Opetusohjelmistaan suosittu evankelistapari julkaisi vuosi sitten esikoisteoksensa, joka kertoi heidän täydellisesti uskonvaraisesta elämästään ja matkoistaan ympäri maailman Herralle töitä tehden. Kirja oli jättimenestys ja saa nyt jatkoa. Liimataiset kiertävät perheenä maailmaa täsmälleen Herran ohjeistuksessa ja Hänen varoillaan, ja näillä matkoilla yliluonnollinen Jumala on todellisempi kuin näkyvän maailman olosuhteet. Liimataisten sydämellä ovat juutalaiset, joiden tulee vielä kiireesti kuulla Jeesuksesta.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 227

Kuvaus

”Vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään.” (Joh. 4:14)

Aki ja Niina Liimataisen suositun kirjan jatko-osa vie meidät jälleen katselemaan ja ihmettelemään Jumalan mahdollisuuksia.

Uskon varassa toimivien Niinan ja Akin juutalaistyö jatkuu. Nyt he kiertävät ympäri maailmaa kahden pienen poikansa kanssa, jotka ovat heille kallis Jumalan ihme. Jumala osoittaa paikat jonne mennä, sekä näyttää ennalta juutalaiset, joille perhe vie sanan Herralta ja kutsun Messiaalta. Reppureissujen vaivat ja vaarat saavat uskollisimmatkin joskus väsymään, mutta Herran käsi lepää palvelijoittensa yllä ihmeellisellä tavalla.

”Hengellinen ei etsi maalista arvoa tai arvonimikkeitä mutta tietää kyllä oman paikkansa ja tehtävänsä”, kirjoittaa matkat muistiinmerkinnyt Aki. Herra tarvitsee lopun aikoina viestinviejiä, jotka eivät anna periksi.

”Kuinka paljon ihmeellisempää onkaan Jumalan johdatus kuin meidän omat suunnitelmamme!”

Lisätiedot

Kirjoittaja

Aki ja Niina Liimatainen