Ale!

Miksi tästä EI puhuta?

Pekka Sartola

Alkuperäinen hinta oli: 20,00 €.Nykyinen hinta on: 15,00 €.

Historialliset tosiasiat puhuvat Israelin oikeudesta omaan maahansa, mutta…
MIKSI TÄSTÄ EI PUHUTA?
Jokaisen joka haluaa ottaa kantaa Lähi-Idässä vallalla oleviin, erityisesti Israelin ja palestiinalaisten välisiin jatkuviin erimielisyyksiin, on syytä tutustua tähän teokseen. Hyväksi on punnita huolellisesti siinä esitetyt argumentit ja tehdä vasta sen jälkeen omat johtopäätöksensä. Asiat eivät ole aina sitä miltä näyttävät.

Ajanteos Kustannus Oy
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 208

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789527027226.

Kuvaus

Jokaisen, joka haluaa ottaa kantaa Lähi-idässä vallalla oleviin, erityisesi Israelin ja palestiinalaisten välisiin jatkuviin erimielisyyksiin, on syytä tutustua tähän teokseen, punnita huolellisesti siinä esitetyt argumentit ja tehdä vasta sen jälkeen omat johtopäätöksensä. Asiat eivät ole aina sitä miltä ne näyttävät.

Israelin asema valtiona ei perustu, kuten monet luulevat, YK:n jakosuunnitelmaan vuodelta 1947 (päätöslauselma 181). Täsmennettynä, pääasialliset perusteet kansainvälisessä oikeudessa juutalaisen kansan laillisille vaatimuksille, perustuen historiallisiin oikeuksiin koskien Palestiinaa, ovat Kansainliiton San Remon päätökset huhtikuulta 1920, Palestiinan Mandaatti heinäkuulta 1922, sekä YK:n sopimukset. Nämä välineet yksistään muodostavat juutalaisen väestön vapauden perussopimuksen. Näitä oikeuksia ei ole milloinkaan oikeudellisesti kumottu. (Kansainvälisen oikeustieteen tri. C. D. Wallace).

Pekka Sartola, pastori, kirjailija ja kustantaja, on tehnyt merkittävän työn koostaessaan satoja dokumentteja, päätöksiä ja sopimuksia käsittelevän aineiston yksien kansien väliin. Tosiasiat ovat tosia huolimatta siitä miten niihin tänäänkin suhtaudutaan, onko Israel laiton miehittäjä vai laillinen itsenäinen valtio?

5. päivitetty painos.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Pekka Sartola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miksi tästä EI puhuta?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *