Vihdoinkin vapaa

Minna Moilanen

20,00 

Eikö uskoontulo muuttanutkaan minua täysin? Miksi räjähdän läheisilleni tai masennun ihan kuten ennenkin? Enkö usko tarpeeksi? Onkohan minussa jokin vika? Miksi en kuule Jumalan ääntä tai saa ilmestyksiä (vaikka kaikki muut tuntuvat niitä saavan)? Jokainen Jeesuksen luokse tuleva ”on enemmän tai vähemmän sotkussa” ja tarvitsee sisäistä paranemista sekä vapautumista vihollisen kahleista. Kärsivällisesti Jumala opetti lastaan kuoriutumaan vapaaksi.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

Kuvaus

”Viisainta varmaan nyt vaan istua tässä ja esittää, että kaikki on hyvin.” Minna Moilanen kirjoittaa hersyvästi ja rehellisesti tutusta asiasta. Eikö uskoontulo muuttanutkaan minua täysin? Miksi räjähdän läheisilleni tai masennun ihan kuten ennenkin? Enkö usko tarpeeksi? Onkohan minussa jokin vika? Miksi en kuule Jumalan ääntä tai saa ilmestyksiä (vaikka kaikki muut tuntuvat niitä saavan)? Jokainen Jeesuksen luokse tuleva ”on enemmän tai vähemmän sotkussa” ja tarvitsee sisäistä paranemista sekä vapautumista vihollisen kahleista. ”En tiedä, olisinko edes uskossa enää, jos elämäni olisi jatkunut sillä raiteella, missä olin”, Minna Moilanen kertoo omasta umpikujastaan. ”Mutta Jumala piti minusta kiinni ja huolta silloinkin, kun luulin, että hän on kaukana tai hiljaa tai ei välitä minusta.” Kärsivällisesti Jumala opetti lastaan kuoriutumaan vapaaksi.

MINNA MOILANEN on koulutukseltaan mm. lähi- ja mielenterveyshoitaja, ja hän on myös TV7:n rakastettujen lastenohjelmien Nelli-Nalle. Vihdoinkin vapaa on hänen esikoisteoksensa.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Minna Moilanen

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

178