Maailman tärkein tehtävä

Petri Välimäki

24,00 

Rakkauteen perustuva evankelioinnin opas. Tässä kirjassa Petri Välimäki tahtoo rohkaista, tukea ja varustaa sinua palvelemaan omilla ainutlaatuisilla lahjoillasi. Sinun ei tarvitse olla valmis, vaan saat vapaudessa etsiä sitä tapaa, joka on sinulle luonteva.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 132

Kuvaus

Jumalan armoon ja rakkauteen sisältyy ihmisen elämän tärkein mahdollisuus: tulla täysin armahdetuksi ja saada osakseen iankaikkinen elämä niin ihanassa ilossa, että ihminen voi siitä nyt vain pikkuisen aavistaa. Petri välimäen mukaan kyseessä on suorastaan vallankumous- rakkauden vallankumous.  Pohjimmiltaan on kyse nimenomaan ilosanomasta. Tähän ilosanomaan sisältyy samalla jokaiselle kristitylle uskottu erityisen tärkeä ja kallis tehtävä. Rakastaa lähimmäistä ja oman ainutlaatuisen kutsumuksensa mukaan olla välittämässä kallisarvoista aarretta lähimmäiselle. Tässä kirjassa Petri tahtoo rohkaista, tukea ja varustaa sinua palvelemaan omilla ainutlaatuisilla lahjoillasi. Sinun ei tarvitse olla valmis, vaan saat vapaudessa etsiä sitä tapaa, joka on sinulle luonteva.

Petri Välimäki on pastori ja evankelista, joka tunnetaan laajasti myös sielunhoidollisten aineiden kouluttajana. Hän on Suomen laajimman evankelista-koulutuksen kouluttaja ja on tehnyt lukuisia varustavia radio ja tv-ohjelmasarjoja.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Petri Välimäki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailman tärkein tehtävä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *