Ale!

Tulkaa takaisin lapset maailman

Esko Nurminen

10,00 

Miksi Jumala salli koronapandemian? Mitä Suomen kansan tulisi tehdä? Vuosi on oltu koronassa, mutta Jumalasta ei puhuta.
Trumpin valinnasta uudelle kaudelle tuli profetioita. Miksi profetiat eivät toteutuneet?
Päivi Räsästä vastaan on nostettu kolme syytettä 29.4.2021. Onko uskonnonvapaus vaarassa?
Ollaanko Agenda2030:llä luomassa uutta maailmanjärjestystä? Mihin valtioiden velkaantuminen johtaa? Kirjoittaja esittää näkemyksiään näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin.

Kustantaja: Esko Nurminen
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 228

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ISBN: 9789529449026.

Kuvaus

”Hän onneen meidät ohjaa, myös aikaan vaikeaan” sanotaan virressä 462 Soi kunniaksi Luojan.
Onko Jumala ohjannut meidät koronassa aikaan vaikeampaan? Miksi Jumala salli koronapandemian? Mitä Suomen kansan tulisi tehdä? Vuosi on oltu koronassa, mutta Jumalasta ei puhuta. Mikä oli Herran sanaa pastori Mika Jantusen kautta 15.3.2020?
Trumpin valinnasta uudelle kaudelle tuli profetioita. Miksi profetiat eivät toteutuneet?
Päivi Räsästä vastaan on nostettu kolme syytettä 29.4.2021. Onko uskonnonvapaus vaarassa? Valtakunnansyyttäjä Toiviaisen mukaan Raamatussa on vihapuhetta. Onko hän oikeassa?
Ollaanko Agenda2030:llä luomassa uutta maailmanjärjestystä? Mihin valtioiden velkaantuminen johtaa? Kirjoittaja esittää näkemyksiään näihin kysymyksiin.
Kirjoittaja kertoo myös matkoistaan Teneriffalle mukanaan Raamattuja repussa sekä kertoo, mitä sairaudet ovat opettaneet hänelle.
”Oli haasteellista kirjoittaa kirjaa sekä niille, jotka eivät tunne itseään uskovaisiksi että uskovaisille,” varatuomari Esko Nurminen sanoo.

———————————————————————————————————————-

”Kiinnostava arvio presidenttiemme ja pääministeriemme kristillisyydestä, ajankohtaisesta sananvapaustilanteesta ja koronakamppailusta Suomessa. Kertomus hindujen evankelioinnin koukeroista yllättää.”
Pekka Reinikainen

———————————————————————————————————————-

Lisätiedot

Kirjoittaja

Esko Nurminen