Hiljaisuuden muurin murtaminen

Jobst Bittner

15,00 

Jobst Bittner tarjoaa rohkean ja terävän näkökulman hiljaisuuden muuriin. Hän osoittaa esimerkein, kuinka menneisyyden painolastista voi päästä vapaaksi.
Kirja on voimakas kannanotto ja hengellinen opas, joka auttaa meitä saamaan arvovaltamme takaisin. Niin tapahtuu, kun kitkemme tuhoisan taipumuksemme peitellä menneisyyttä.

Suomalainen julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 222

 

 

Kuvaus

Kuinka sukujemme menneisyys vaikuttaa meihin ja voiko sen painolastista päästä vapaaksi? Hiljaisuus vahvistaa sitä, mistä ei puhuta. Hiljaisuuden murtaminen, tosiasioiden kohtaaminen ja ääneen puhuminen on parantumisen ja muutoksen avain. Suomen sisällissodan historia kätkee varjoihinsa paljon käsittelemättömiä asioita, jotka nousevat esiin nyt kun sodasta on kulunut 100 vuotta. Maamme sodista selvinneiden sukupolvi vaikeni kokemuksistaan ja kätki ne hiljaisuuden muurin taakse. He ottivat ohjenuorakseen sananlaskun: ”Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa.” Kuitenkin hiljainen kipu ja sanoittamaton ahdistus on perintö, joka siirtyi heidän lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Saksalainen pastori Jobst Bittner on kirjoittanut monikerroksisen kirjan Hiljaisuuden muurin murtaminen. Kirja antaa toivon siitä, että muurin voi murtaa, kun kokemuksille löydetään sanat.

Jokaisella kansakunnalla on omat taakkansa ja traumansa, jotka siirtyvät sukupolvilta toiselle. Hiljaisuuden muuri estää sovituksen ja parantumisen.

Saksalainen pastori, teologi ja aktivisti Jobst Bittner kirjoittaa aiheesta oman maansa historian valossa. Hitler ja holokausti toivat Saksaan hengellisen pimeyden. Tapahtumista vaikeneminen sulki kokonaisia sukupolvia hiljaisuuden muurin taakse. Tänä päivänä Saksa on siunattu, ”ansaitsemattoman armon” maa. Hiljaisuuden muuri on murrettu Saksassa ja niin voi tapahtua myös meillä Suomessa.

Sekoittamalla kiehtovalla tavalla historiaa, teologiaa ja psykologiaa Jobst Bittner tarjoaa rohkean ja terävän näkökulman hiljaisuuden muuriin. Hän osoittaa esimerkein, kuinka menneisyyden painolastista voi päästä vapaaksi. Kirja on voimakas kannanotto ja hengellinen opas, joka auttaa meitä saamaan arvovaltamme takaisin. Niin tapahtuu, kun kitkemme tuhoisan taipumuksemme peitellä menneisyyttä. Kirja rohkaisee tutkimaan sukujemme historiaa, löytämään uudelleen uskomme juutalaiset juuret ja lähtemään liikkeelle asioiden muuttamiseksi. Kun muuri on murrettu, aito parantuminen ja muutos voi alkaa.

Jobst Bittner on TOS Ministries -palvelujärjestön perustaja Tübingenistä, Saksasta. Hän aloitti Elämän marssi -toiminnan (March of Life), joka on vuoteen 2018 mennessä levinnyt 20 kansakuntaan ja yli 350 kaupunkiin ja on maailman suurin holokaustin muistotapahtuma. Uraauurtavan palvelutyönsä lisäksi Jobst Bittner kiertää konferenssipuhujana kaikilla mantereilla.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Jobst Bittner

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiljaisuuden muurin murtaminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *