Oraakkeli, ENNAKKOMYYNNISSÄ! ilmestyy kesäkuussa

Jonathan Cahn

26,00 

ENNAKKOMYYNNISSÄ, ilmestyy kesäkuussa.
Mitä Oraakkeli paljastaa Jumalan suunnitelmasta?
Lähde kirjan päähenkilön mukana mykistävälle matkalle kohti Raamatun syvintä ilmestystietoa. Kirjan löyhässä kehyskertomuksessa profeetallinen Orakkeli johdattaa lukijan havaitsemaan miten Raamatun ilmoitukset kertovat täsmällisesti maailman historian tapahtumista ja avaavat sitä, mikä on vielä tulossa.
Jumala määräsi 3. Mooseksen kirjassa joka 50. vuosi pidettäväksi Riemuvuoden. Tämä juhlavuosi on myös merkkipaalu joka rytmittää maailman vaiheet ja tapahtumat täsmällisesti jumalallisen aikataulun mukaan.
Lukija hämmästyy huomatessaan, kuinka Raamatun ilmoittamat asiat tapahtuvat täsmällisesti Jumalan aikataulussa.
Osuutensa ikiaikaisessa tapahtumaketjussa toteuttavat niin USA:n presidentit Harry S. Truman ja Donald Trump kuin kirjailija Mark Twain.

Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 978-952-7517-16-1 .

Kuvaus

Lähde matkalle tapaamaan Oraakkeli ja avaa ilmestyksen seitsemän ovea. Jokainen ovi johdattaa lukijan aikojen taakse, niihin prefetoioihin ja ilmoituksiin, joita Raamattuun on kätketty koskemaan maailman aikoja, niin menneitä kuin vielä tulevia.
Oraakkeli jakaa messiaanisen juutalaisen rabbin Jonathan Cahnin menestysteosten sarjaa, joissa Raamatun totuudet aukeavat lukijalle hämmästyttävällä tavalla.

Jonathan Cahn oli ateistinen juutalainen, mutta löysi Jeesuksen 20-vuotiaana. Cahn on perehtynyt Kirjoitusten sisältämiin profeetallisiin ennustuksiin ja avannut niitä tämän päivän maailmalle. Hän johtaa myös New Jerseyssa toimivaa Jerusalem Center/Bath Israelia, joka kokoaa yhteen uskovia kaikista taustoista. Cahnia kutsutaan aikansa profetaalliseksi ääneksi, joka on saanut runsaasti huomiota kansainvälisesti.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kieli

suomi

Kirjoittaja

Jonathan Cahn