Ale!

DVD | Nellin Etsivätoimisto ja Nelli-Nallen parhaat

20,00 

Hintaan sisältyy Nellin Etsivätoimisto DVD ja Nelli-Nallen parhaat DVD.

Sopii kaiken ikäisille.

Kuvaus

Nellin Etsivätoimisto DVD

Nelli on perustanut nallemaisen etsivätoimiston.
Vinkkikoneesta saatujen johtolankojen avulla Nelli ja hänen apulaisensa Peppiina Sikuriina ratkaisevat visaisia pulmia. Nellillä ja Peppiinalla on suuri mysteeri ratkaistavana ja tarkan etsivänvainun avulla he ratkaisevatkin pulmat 24 jakson aikana. Yksi jakso jokaiselle päivälle 1. – 24.12. väliselle ajalle.

DVD:llä on 24 jaksoa. Kunkin jakson pituus on n. 15 min.
Yhteensä siis 6 tuntia seikkailua perheen pienimmille.
Sopii kaikenikäisille.

 

Nelli-nallen parhaat DVD

Kiltti ja touhukas karhuneitonen Nelli-nalle Myykkälä asustelee viihtyisässä mökissään Pumivuorella. Hänen seurassaan voi turvallisesti ja hauskasti heittäytyä ihmettelemään ja kyselemään elämän suuria tai pieniä juttuja. Nellin lämmin luottamus Taivaan Isään ja sydämellinen viisaus ovat tehneet hänestä rakastetun hahmon TV7:n lastenohjelmissa. Tutustuttuaan Felix von Kettusen kanssa heistä tulee erottamattomat ystävykset. Tälle DVD:lle on koottu tuotantokausilta 2009-2012 Nellin mukavimmat seikkailut sekä parhaat yhteiset hetket Felixin kanssa.

DVD on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön. Muut oikeudet pidätetään. Ellei laki tai kirjallinen lupa tekijänoikeuksien haltijalta toisin ilmoita, on tämän DVD:n tai sen osan kopiointi, julkinen esittäminen tai muu kaupallinen käyttö kielletty.

Kesto 2 h 6 min

35€
alehinta 20€

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DVD | Nellin Etsivätoimisto ja Nelli-Nallen parhaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *