DVD | Nelli-nallen joulu

15,00 

Kiltti ja sydämellinen karhuneitonen Nelli-nalle saa ison kirjeen, jossa lukee: ”Hyvää joulun odotusta!” Nelli ei tiedä, mikä tai kuka joulu on. Onneksi hänen paras ystävänsä Felix von Kettunen tietää ja paljonkin. Pakkaskelien lähestyessä karhut menevät talviunille. Kuultuaan joulusta Nelli ei malta mennä nukkumaan. Koe Nellin kanssa ensimmäisen joulun ihme ja muita jouluisia seikkailuja.

Tuotetunnus (SKU): DVD1000507NEL Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kiltti ja sydämellinen karhuneitonen Nelli-nalle saa ison kirjeen, jossa lukee: ”Hyvää joulun odotusta!” Nelli ei tiedä, mikä tai kuka joulu on. Onneksi hänen paras ystävänsä Felix von Kettunen tietää ja paljonkin. Pakkaskelien lähestyessä karhut menevät talviunille. Kuultuaan joulusta Nelli ei malta mennä nukkumaan. Koe Nellin kanssa ensimmäisen joulun ihme ja muita jouluisia seikkailuja. Tällä DVD:llä on kooste rakastetun TV7:n lastenohjelmien hahmon jouluseikkailuista vuosilta 2009-2014.

Tämä DVD on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön. Muut oikeudet pidätetään. Ellei laki tai kirjallinen lupa tekijänoikeuksien haltijalta toisin ilmoita, on tämän DVD:n tai sen osan kopiointi, julkinen esittäminen tai muu kaupallinen käyttö kielletty.

Kesto 2 t 6 min.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DVD | Nelli-nallen joulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *