Kuinka minusta tuli konservatiivi

Sarastus Tapio Hietanen

22,00 

Kiehtova tositarina nuoren miehen henkisestä matkasta pohjoisen tuntureilta länsimaisen korkeakulttuurin ytimeen. Mielen hajoaminen ajaa hänet etsimään totuutta syvältä Lapin mystiikasta, samanismista ja idän henkisyydestä. Kirja kuljettaa lukijan Lontoon pimeiden katujen kautta Pohjois-Irlannin muinaishaudoille, Italian vuorille, Tyynenmeren paratiisisaarille sekä kannabiksen ja hiljaisuuden tuomiin mystisiin tajunnantiloihin. Päihteiden, henkisten harjoitteiden ja pyhien kirjojen takaa löytyy odottamaton maailma. Myös historia alkaa näyttäytyä uudessa valossa. Kaikki ei ollutkaan sitä miltä näyttää!

© 2023 Sarastus Tapio Hietanen
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 233

Kuvaus

  • Kiehtova tositarina nuoren miehen henkisestä matkasta pohjoisen tuntureilta länsimaisen korkeakulttuurin ytimeen. Mielen hajoaminen ajaa hänet etsimään totuutta syvältä Lapin mystiikasta, samanismista ja idän henkisyydestä. Kirja kuljettaa lukijan Lontoon pimeiden katujen kautta Pohjois-Irlannin muinaishaudoille, Italian vuorille, Tyynenmeren paratiisisaarille sekä kannabiksen ja hiljaisuuden tuomiin mystisiin tajunnantiloihin. Päihteiden, henkisten harjoitteiden ja pyhien kirjojen takaa löytyy odottamaton maailma. Myös historia alkaa näyttäytyä uudessa valossa. Kaikki ei ollutkaan sitä miltä näyttää!

Ylhäällä loistavat miljoonat tähdet ja alhaalla läheisen kylän valot. Jossain kaukana on länsimainen sivilisaatio ja sukulaisten taloja, joihin yhteisön jäsenet menevät pari kertaa vuodessa lomailemaan ja katselemaan televisiota vapaan, mutta ankaran hippielämän vastapainoksi. Istumme yhdessä iltaa, jointin kiertäessä ringissä. Voisin jäädä yhteisöön pidemmäksikin aikaa, mutta sisäinen levottomuuteni pakottaa minut jatkamaan matkaa.

Sarastus Tapio-Hietanen on aviomies ja neljän lapsen isä. Koulukseltaan hän on teologian maisteri ja Bachelor of Theology.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Sarastus Tapio Hietanen