Kirjoitukset todistavat Minusta

27,00 

Kirjoitukset todistavat minusta -kirjaan on koottu Pekka Luukkaalalle vuosikymmeniä juutalaisten parissa tehdyn työn aikana kirkastuneet löydöt, todelliset aarteet, joita on paljastunut varsinkin vanhoista juutalaisista lähteistä.

 

Kuvaus

Rovasti Pekka Luukkala ja hänen vaimonsa Leena ovat pitäneet kymmeniä raamattuseminaareja venäjänjuutalaisille. Vuosikymmenien työn aikana he ovat tutustuneet vanhoihin juutalaisiin lähteisiin ja huomanneet, miten lukuisat Messias-ennustukset ja -kuvaukset ovat toteutuneet Herrassa Jeesuksessa.

Kirjoitukset todistavat minusta — Aarteita vanhoissa juutalaisissa lähteissä -kirjaan on koottu vuosikymmeniä juutalaisten parissa tehdyn työn aikana kirkastuneet löydöt, todelliset aarteet, joita on paljastunut varsinkin vanhoista juutalaisista lähteistä. On todella uskoa vahvistavaa huomata, miten vanhat rabbit ovat nähneet Messiaan ja miten kirkkaasti tämä puhuu meille kristityille Jeesuksesta Kristuksesta. Tämän kirjan luettuasi et voi selata Vanhaa Testamenttia ilman, että näet siellä Vapahtajamme ja Lunastajamme Herran Jeesuksen kasvot.

Katso tästä TV7 Ohjelma-arkistosta Israelin toivon tähden -sarjan jakso jossa Pekka Luukkaala vierailee

Lisätiedot

Kansityyppi

kovakantinen

Kieli

suomi

Kirjoittaja

Pekka Luukkaala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoitukset todistavat Minusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *