Ale!

Ihmeellinen iankaikkinen elämä I

Aki ja Niina Liimatainen

Alkuperäinen hinta oli: 24,00 €.Nykyinen hinta on: 15,00 €.

Herran lähettinä Liimataiset ovat saaneet nähdä käytännössä, millaisella rakkaudella Jumala Israelia rakastaa. Aki ja Niina Liimataisen perhe elää ja toimii uskonvaraisesti. Jumala lähettää heitä tällä tavoin ympäri maailmaa. Pyhän Hengen opastamilla matkoillaan Liimataiset kertovat iankaikkisen elämän lahjasta varsinkin juutalaisille, joita Herra heille osoittaa usein yliluonnollisella tavalla. Jumalan työ on täsmällistä ja ihmeellistä. Herran ovat suunnitelmat, varat ja ihmeellinen johdatus. Tämä pysäyttävä, puhutteleva kirja on Liimataisen perheen kutsumus-työstä kertovan sarjan avausosa.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 177

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 9789525865943.

Kuvaus

”Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.” (Joh. 10:28)

Herran lähettinä Liimataiset ovat saaneet nähdä käytännössä, millaisella rakkaudella Jumala Israelia rakastaa. Aki ja Niina Liimataisen perhe elää ja toimii uskonvaraisesti. Jumala lähettää heitä tällä tavoin ympäri maailmaa. Pyhän Hengen opastamilla matkoillaan Liimataiset kertovat iankaikkisen elämän lahjasta varsinkin juutalaisille, joita Herra heille osoittaa usein yliluonnollisella tavalla. Jumalan työ on täsmällistä ja ihmeellistä. Herran ovat suunnitelmat, varat ja ihmeellinen johdatus. Ei ole mitään fyysisiä rajoja sille, joka nöyrästi haluaa toimia Jumalan kutsumuksessa. Tämä pysäyttävä, puhutteleva kirja on Liimataisen perheen kutsumus-työstä kertovan sarjan avausosa.
”Kutsumus on Jumalan päätös, se on keskeisin asia. Koetuksissa se vain vahvistuu muiden asioiden karistessa pois.”

Lisätiedot

Kirjoittaja

Aki ja Niina Liimatainen