Haavojesi hinnalla

Jarno Piipponen

15,00 

Pastori Jarno Piipposen uutuuskirjassa Haavojesi hinnalla sukelletaan pintaa syvemmälle löytämään juurisyyt, jotka ovat estäneet sinua parantumasta ja vapautumasta. Aina oikea vastaus ei tuo läpimurtoa, toisinaan meidän on osattava kysyä itseltämme oikea kysymys, jotta läpimurto tulee. Tämän kirjan tarkoitus on olla ennen kaikkea hartaus- ja itsensätutkiskelun kirja. Kirja, joka helpottaa kysymään itseltäsi ne oikeat kysymykset, jotta Pyhä Henki pääsee avaamaan sydämesi lukot ja näin vapauttamaan uskon, voiman ja läpimurrot.

Kustantaja: Fire Eagle Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 74

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ISBN: 9789526968650.

Kuvaus

Ote kirjan takakannesta:

Minä olen Herra sinun parantajasi -kirjan kirjoittajan pastori Jarno Piipposen uutuuskirjassa Haavojesi hinnalla sukelletaan pintaa syvemmälle löytämään juurisyyt, jotka ovat estäneet sinua parantumasta ja vapautumasta.

Aina oikea vastaus ei tuo läpimurtoa, toisinaan meidän on osattava kysyä itseltämme oikea kysymys, jotta läpimurto tulee.

Tämän kirjan tarkoitus on olla ennen kaikkea hartaus- ja itsensätutkiskelun kirja. Kirja, joka helpottaa kysymään itseltäsi ne oikeat kysymykset, jotta Pyhä Henki pääsee avaamaan sydämesi lukot ja näin vapauttamaan uskon, voiman ja läpimurrot.

Pastori Jarno Piipponen on tuttu kasvo televisiosta mm. esirukousohjelmien vetäjänä sekä hengellisten tapahtumien järjestäjänä. Esikoiskirja Minä olen Herra sinun parantajasi tunnetaan laajasti Suomessa ja kirjasta on tehty myös kymmenosainen televisiosarja, jonka löydät mm. TV7:n arkistosta nimellä Herra minun parantajani.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Jarno Piipponen