ÄÄNIKIRJA: Kuningaskunnan paluu

Jyrki ja Mia Valkeakari

15,00 

KUNINGASKUNNAN PALUU on Ari (Jyrki) ja Mia Valkeakarin jo klassikko äänikirja samannimisen kirjan ja tv-sarjan pohjalta.

Messiaskuningas Jeesus on palaamassa takaisin. Hänen kanssaan maan päälle saapuu Israelin kuningaskunta, joka hallitsee koko maailmaa. Kuningaskunnan paluun valmistelut ovat käynnissä kahdella tasolla. Jumala on palauttamassa ennalleen koko Israelin ja puhdistamassa seurakuntansa kreikkalaisesta vaikutuksesta, joka siihen tarttui jo alkukirkon aikaan. Myös evankeliumi on palaamassa takaisin alkuperäiseksi ilosanomaksi Jumalan kuningaskunnasta, ja morsian valmistuu ottamaan vastaan Kuninkaansa. Kuningaskunnan kertomuksen avain on yllättäen tuhlaajapoika Efraim, 3 000 vuotta siten maastaan karkotettu pohjoisvaltio Israel, jonka Raamatussa ennustettu paluu asettaa palat paikoilleen. Kuningaskunnan paluu -kirja perustuu samannimiseen TV-sarjaan, joka on esitetty Suomessa Taivas TV7 -kanavalla.

Aikaisemmin Vanhan Testamentin tapahtumat tuntuivat palapelin palasilta, jotka olivat hajallaan siellä täällä. Nyt ne ovat löytäneet toisensa, ja niistä on muodostunut kokonaisuus, joka antaa merkityksen menneeseen, nykyisyyteen ja aina tulevaisuuteen saakka.” Eeva Marjomaa, katsojan palaute.

Valkeakarit seurasivat Herraa Israelin vuorille kesällä 2012 ja löysivät itsensä Jeremian kirjan jakeesta 31:6. Tulee päivä, jolloin vartijat huutavat Efraimin vuorella: Nouskaa, lähtekäämme Siioniin Herran, meidän Jumalamme, luo. Kuningaskunnan paluu -kirja ja TV-sarja ovat syntyneet tästä huudosta.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kesto 8 t 28 min
Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

 

Kuvaus

ÄÄNIKIRJA: Kuningaskunnan paluu

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Lisätiedot

Vuosi

2022

Kirjoittaja

Jyrki ja Mia Valkeakari

Lukija

Jani Pellikka

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3