Kuusi päivää jakaa kristityt

Pekka Reinikainen
(1 tuotearvio)

20,00 

”Pekka Reinikainen analysoi tässä kirjassaan uudella ja erikoisen mukaansatempaavalla tavalla reaalimaailmaa koskevia havaintoja ja Jumalan Sanan poikkeuksellista yhteensopivuutta. Kristitty voi rohkeasti luottaa Sanaan.”

Pekka Rahkila, TkT, FT, TMTiedemiehet myöntävät, että evoluutiokehitys on mahdottomuus. Raamatun luomiskertomukselle on naurettu, koska Jumalaa ei pitänyt olla. Kokeellisen tieteen tutkimustulokset todistavat silti aivan muuta. ”On tullut aika tehdä johtopäätökset. Todistusaineistoa on riittävästi”, Pekka Reinikainen kirjoittaa erityisesti kristityille tässä Puheenvuoroja-sarjan avausteoksessa. ”Nyt kivetkin jo huutavat, sillä fossiilit eivät suostu enää vaikenemaan.”

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

 

Kuvaus

Pekka Reinikainen: Kuusi päivää jakaa kristityt

Geologia, paleontologia, DNA-tutkimus – tieteenalat, joilla on yritetty tukea alkuräjähdystä ja evoluutioteoriaa – todistavat yhä selvemmin nämä viralliset maailman synnyn tulkinnat vääriksi, ja tiedepiiritkin myöntävät sen. Myös jokaisen kristityn täytyy päättää kantansa. Voiko Raamatun luomiskertomukseen luottaa kirjaimellisesti? Voi, sanoo lääkäri Pekka Reinikainen uudessa kirjassaan Kuusi päivää jakaa kristityt. Kokeellisen tieteen keinoin on mahdotonta osoittaa Raamatussa ilmoitettua maailman historiaa vääräksi. Sen sijaan havainnot sopivat hämmästyttävällä tavalla Raamatun kuvaukseen.
Pekka Reinikainen, itse entinen ateisti ja evoluutioteorian kannattaja, on tunnettu värikkäänä ja persoonallisena puhujana ja kirjoittajana. Lääkäriopinnoissaan Ranskassa hän itse huomasi evoluutioteorian ja uusdarvinistisen kehitysopin olevan ristiriidassa tieteellisen tutkimuksen havaintojen kanssa. Reinikainen teki uskonratkaisun ”järkipohjalta” pitkälti tieteellisten havaintojen perusteella. Kuusi päivää jakaa kristityt on Reinikaisen värikäs ja kuvia kumartamaton katsaus kokeellisen tieteen tuoreimpiin havaintoihin. Kirja on TV7 Kustannuksen uuden Puheenvuoroja-sarjan avausteos.

Kirjasta poimittuja Reinikaisen sanoja:

”Miksi Jumala olisi katsellut vailla merkitystä olevaa kosmosta ja luomakunnan taistelua vuosimiljardien ajan, ja istuttanut sinne kuvakseen luomansa ihmisen vasta aivan kalkkiviivoilla? ”

Nyt jopa kivettymät ovat ryhtyneet huutamaan heille, jotka ovat kiinnostuneita totuudesta, sillä fossiilit eivät suostu enää vaikenemaan.

”Modernit ylipapit ja kirjanoppineet pilkkaavat Raamattunsa todesta ottavia kristittyjä. Tämä on heidän vakiintunut käytäntönsä, koska heillä ei ole kokeellisen tieteen suomia asiaperusteita, joilla Raamatussa ilmoitetun historian voisi kumota. Kokeellisen tieteen keinoin on mahdotonta osoittaa Raamatussa ilmoitettua maailman historiaa vääräksi. Siitä Jumala itse on pitänyt huolen. Kokeellinen tiede osoittaa, että luomakunta on suunniteltu!

 

 

 

Lisätiedot

Kirjoittaja

Pekka Reinikainen

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

144

1 arvio tuotteelle Kuusi päivää jakaa kristityt

  1. Elisabeth

    Pekka Reinikainen avaa kirjassaan asioita mm. maapallon luomisesta, Nooan arkista, vedenpaisumuksesta ja dinosaurusten historiasta.
    Mielenkiintoista oli myös ajanjaksot, milloin Reinikainen sanoo kunkin asian tapahtuneen.
    Kirjassa on värikuvia, jotka auttavat ymmärtämään kerrottuja asioita paremmin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *