ÄÄNIKIRJA: Mira Kunnasluoto – Riisuttu kuningatar

Petri Tuunainen

12,00 

ÄÄNIKIRJA: Mira Kunnasluoto – Riisuttu kuningatar
Petri Tuunainen

Mira Kunnasluoto oli 26-vuotias, kun hänet valittiin tangokuningattareksi vuonna 2000 Seinäjoella. Alkoi matka ihailtuna laulajana, jolle tangokilpailun voiton piti olla upean uran ensimmäinen askel. Jotain kuitenkin tapahtui. Mira joutui jo ensi päivinä ennennäkemättömän mediaryöpytyksen ja julkisen nöyryytyksen kohteeksi.

Miran perheasiat, avioero, lapset, miessuhteet – todelliset ja keksityt – olivat yhtäkkiä aineistoa, josta tiedotusvälineet repivät otsikoita niin julmasti, että median edustajat itsekin sitä myöhemmin ihmettelivät. Paula Koivuniemi puuttui nuoren laulajan kohtaamaan ryöpytykseen ja opasti Miraa. ”Miksi juuri minulle oli käynyt näin”, Mira joutui ihmettelemään loukkaavien häväistysjuttujen täyttäessä otsikot – hänhän vain halusi toteuttaa laulajan haaveitaan ja laulaa. Mira päätyi vastaamaan toimittajille vastoin totuutta, ettei kuulunut helluntaiseurakuntaan. Jumalan jo aiemmin löytänyt Mira ymmärsi nyt, että hän on hyvää vauhtia etääntymässä myös Jumalasta.
Mira alkaa kärsiä esiintymisjännityksestä, paniikkioireista sekä korkean paikan kammosta. ”Keikkakesä päättyy auto-onnettomuuteen, joka onnistutaan onneksi salaamaan lehdistöltä”, Petri Tuunainen kuvailee Miran tarinan jatkoa. Vaikka Miran laulajan uralle mahtuu useita upeita etappeja ja paljon hienoa musiikkia, Mira ei pääse eroon havainnosta, että asiat ja hänen elämänsä eivät ole kunnossa.
”Jumala oli sallinut minulle tämän voiton osoittaakseen, kuinka tyhjää se kaikki loppujen lopuksi on, mitä maailma tarjoaa”, Mira Kunnasluoto sanoo nyt. Alkaa matka takaisin Jumalan luokse entisen tangoprinssin, myöskin uskoontulleen Petri Ritarin hengellisten laulujen soidessa. Monia käänteitä, traagisia ja lohdullisia, on vielä edessä, ennen kuin Petri Tuunainen keväällä 2022 ottaa yhteyttä ja kysyy, voidaanko kirjoittaa elämäkerta.
TV7 Kustannus julkaisee Mira Kunnasluodon elämäkerran äänikirjana. Mira Kunnasluoto – Riisuttu kuningatar ilmestyy huhtikuussa ja sen lukee jo monesta TV7:n äänikirjasta tuttu lukija Anitta Heikkilä.

Kirjasta sanottua:
”Mira loisti viihdemaailman kunnioittamana kruunattuna tangokuningattarena hetken verran kuin kesäaurinko pilvettömällä taivaalla. Kilpailu oli kovaa, vain kyynärpäätaktiikalla edetään viihdemaailman huumassa, jossa pukeutuminen ja meikki peittävät sydämen tyhjyyden. Ensisilmäyksellä se kiehtoo ihmissydäntä mutta paljastuu katinkullaksi.” Sointu Thakur

”Ystäväni Marika kertoi minulle kirjan ollessa jo lähes valmis, että tarinani on kuin Esterin elämästä. Kun Esteristä tuli kuningatar, hänet riisuttiin, ennen kuin hän meni Ahasveroksen eteen. Esteriä voideltiin mirhaöljyllä, johon sisältyi kärsimys. Lopulta Esteri sai suosion kuninkaiden kuninkaan edessä. Kirjassani Riisuttu kuningatar avasin tapahtumia ja kipeitä asioita tarkemmin kuin aiemmin lehtihaastatteluissa olen kertonut. Koen ja toivon, että kirjani olisi lohdutukseksi monelle ja että rohkeuteni kertoa asioista avoimesti voisi tuottaa vielä kunniaa Jumalan Valtakunnalle.” Mira Kunnasluoto

Kuva: Seinäjoen Tangomarkkinat

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ÄÄNIKIRJA: Riisuttu Kuningatar

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Lisätiedot

Kieli

suomi

Vuosi

2023

Kirjoittaja

Petri Tuunainen

Lukija

Anitta Heikkilä

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3

Kesto

7 t 7 min