Raamattu ja raha

Ari-Pekka Niemelä & Niina Nordlund

25,00 

Mikä on rahan ja talouden merkitys kristityn elämässä? Onko siitä helppo puhua? Kuinka saada oma talous tasapainoon? Ari-Pekka Niemelän ja Nina Nordlundin uutuusteos tarttuu rohkeasti rahan vaiettuun ja haastavaan teemaan.
Talous on yksi Jumalan ihmiskunnalle antamista tehtävistä ja yhteiskunnan toiminnan tärkeä perusta. Kuitenkin saatamme käsityksissämme demonisoida rahaa tai myös luottaa siihen epäjumalana.

Vankan raamattuteologisen osuuden lisäksi kirja antaa hyödyllistä käytännön opetusta siitä, kuinka oman talouden voi saada tasapainoon, luoda taloudellinen puskuri yllättäviä tilanteita varten ja päästä irti ahdistavasta velkakierteestä parempaan oman elämän ja talouden hallintaan.

Kustantaja: Aikamedia Oy
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 324

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ISBN: 9789522525062.

Kuvaus

Suhtautumisesta rahaan tarvitaan tasapainoista opetusta. Kirjassa tarkastellaan Raamatun opetusta lähtien luomistyöstä ja Vanhan testamentin opetuksista edelleen Jeesuksen ja Paavalin opetuksiin ja kristillisen seurakunnan historiaan. Talous on yksi jumalan ihmiskunnalle antamista tehtävistä ja yhteiskunnan toiminnan tärkeä perusta. Rahaa voidaan äärimmillään palvoa suorastaan epäjumalana tai varallisuutta voidaan pitää synnillisenä mammonanpalvontana. Terve suhtautuminen työn tekemiseen ja varallisuuteen mahdollistaa turvatun toimeentulon itselle ja hyvän tekemisen lähimmäisten ja koko yhteisön hyväksi.

Kirja antaa hyödyllistä käytännön opetusta siitä, kuinka oman talouden voi saada tasapainoon, luoda taloudellinen puskuri yllättäviä tilanteita varten ja päästä irti ahdistavasta velkakierteestä parempaan oman elämän ja talouden hallintaan.

Ari-Pekka Niemelä ja Nina Nordlund ovat talousalan ammattilaisia, joilla on lisäksi kokemusta opettajina ja kouluttajina sekä hengellisissä asioissa että oman talouden hallitsemisessa.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Ari-Pekka Niemelä & Niina Nordlund