Ale!

Raamattu avautuu I ja II

David Pawson

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 40,00 €.

Lue Raamattua kokonaisuutena! Hintaan sisältyy kirjat Raamattu avautuu ”Uusi testamentti” ja ”Vanha testamentti”.

David Pawson on kirjoittanut lukuisia Raamattua avaavia kirjoja. Hänen valtava tietomääränsä on nyt kansien välissä, kaksiosaisena teoksena. Kirja antaa todellisen tuntuman raamatulliseen historiaan ja sen merkitykseen tämän päivän ihmisille. Kirjapari sisältää tekijänsä elämäntyön ja hänen näkemyksensä Raamattuun.

Julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Raamattu avautuu I sivumäärä: 604
Raamattu avautuu II sivumäärä: 457

Tuotetunnus (SKU): KIR2017149DAP Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: ISBN978-952-99965-0-6.

Kuvaus

David Pawson on Suomessa tullut tutuksi Taivas TV7:n suosituimpana Raamatun opettajana. Kanava on lähettänyt hänen opetusohjelmiaan TV7:n perustamisesta lähtien. Raamattu avautuu -teos on ensimmäinen suomeksi käännetty Pawsonin kirja.

Pawson on kirjoittanut lukuisia Raamattua avaavia kirjoja. Nyt tämän englantilaisen Raamatun opettajan valtava tietomäärä on kansien sisällä, kaksiosaisena teoksena, jonka avulla Raamattu voi avautua lukijalle aivan uudella tavalla.

David Pawson avaa Jumalan ja Israelin kansan välisen kiehtovan kertomuksen tämän Raamattu avautuu -teoksen sivuilla. Kirja antaa todellisen tuntuman raamatulliseen historiaan ja sen merkitykseen tämän päivän ihmisille. Tämä kirjapari sisältää tekijänsä elämän työn ja hänen näkemyksensä Raamattuun.

David Pawson on kansainvälisesti erittäin arvostettu kirjailija ja Raamatun opettaja. Hänen raamatunhistoriallinen tietämyksensä, kulttuurin tuntemuksensa ja viisautensa avaavat Raamatun merkittävät tapahtumat, niiden hengellisen merkityksen sekä sovelluksen tähän päivään.

Raamattu avautuu I ja II luovat oivan mahdollisuuden saada kokonaiskäsitys Raamatusta!

Lisätiedot

Kirjoittaja

David Pawson

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raamattu avautuu I ja II”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *