On aina liian aikaista luovuttaa

Kristina Turner

20,00 

Kristina Turner harrasti parapsykologiaa, kundaliinijoogaa, tutki idän uskontoja ja toisti matroja. Dramaattisten käänteiden jälkeen, new agen oppien paljastettua todellisen luonteensa, Kristina tuli tuntemaan Raamatun Jumalan. Lähetystyötä tekevä Kristina on myös elävän ravinnon kouluttaja ja vakuuttunut siitä, että jo Aadam ja Eeva tunsivat tuoreen ravinnon terveyshyödyt.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 231

Kuvaus

”Japanissa rikkinäistä posliinia liimataan ehjäksi kullalla. Siten kupista tulee entistä kauniimpi ja arvokkaampi. Laulu, jossa Herra kerää murtuneen saviruukun palat ja tekee niistä jotain uutta, on hyvä kuvaus omista kokemuksistani.”

Kristina Turner harrasti parapsykologiaa, kundaliinijoogaa, tutki idän uskontoja ja toisti matroja. Dramaattisten käänteiden jälkeen, new agen oppien paljastettua todellisen luonteensa, Kristina tuli tuntemaan Raamatun Jumalan. Siitä lähtien ”Jeesus on ollut ykkönen ja minä olen saanut olla nolla. Yhdessä me olemme kymppi. Jumala on käyttänyt herkkää ja haurasta ihmistä itsensä kirkastamiseen ja toisten siunaamiseen.” Lähetystyötä tekevä Kristina on myös elävän ravinnon kouluttaja ja vakuuttunut siitä, että jo Aadam ja Eeva tunsivat tuoreen ravinnon terveyshyödyt.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Kristina Turner