DVD | Nelli-nallen parhaat

15,00 

Kiltti ja touhukas karhuneitonen Nelli-nalle Myykkälä asustelee viihtyisässä mökissään Pumivuorella. Hänen seurassaan voi heittäytyä ihmettelemään ja kyselemään elämän suuria tai pieniä juttuja. Nellin lämmin luottamus Taivaan Isään ja sydämellinen viisaus ovat tehneet hänestä rakastetun hahmon TV7:n lastenohjelmissa. Tutustuttuaan Felix von Kettusen kanssa heistä tulee erottamattomat ystävykset.

 

Tuotetunnus (SKU): DVD1000506NEL Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kiltti ja touhukas karhuneitonen Nelli-nalle Myykkälä asustelee viihtyisässä mökissään Pumivuorella. Hänen seurassaan voi turvallisesti ja hauskasti heittäytyä ihmettelemään ja kyselemään elämän suuria tai pieniä juttuja. Nellin lämmin luottamus Taivaan Isään ja sydämellinen viisaus ovat tehneet hänestä rakastetun hahmon TV7:n lastenohjelmissa. Tutustuttuaan Felix von Kettusen kanssa heistä tulee erottamattomat ystävykset. Tälle DVD:lle on koottu tuotantokausilta 2009-2012 Nellin mukavimmat seikkailut sekä parhaat yhteiset hetket Felixin kanssa.

DVD on tarkoitettu ainoastaan yksityiseen käyttöön. Muut oikeudet pidätetään. Ellei laki tai kirjallinen lupa tekijänoikeuksien haltijalta toisin ilmoita, on tämän DVD:n tai sen osan kopiointi, julkinen esittäminen tai muu kaupallinen käyttö kielletty.

Kesto 2 h 6 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DVD | Nelli-nallen parhaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *