ÄÄNIKIRJA + PAINETTU KIRJA: Sydämeltäni sinulle

34,00 

Voit tilata kirjan ja äänikirjaversion edullisesti yhdessä!

SOINTU THAKURIN SYDÄMELTÄNI SINULLE on mahdollista tilata nyt yhteistarjouksena: painettu kirja sekä äänikirja. Äänikirjan linkin saat heti sähköpostilla ja painettu kirja postitetaan.

Sointu Thakur jatkaa Sydämeltäni sinulle -kirjassaan ihmisten ja luomakunnan havainnointia Jumalan lapsen silmin. Kirjan yli sata lyhyttä tarinaa piirtävät lukijalle tuokiokuvia ihmisistä arjen sattumuksissa. He näyttävät usein etsivän jotakin elämässään, vaikkeivät tiedä, mitä.

Elämän ja ikuisuuden turvaksi on olemassa kaikenvoittava vastaus: Jeesus Kristus. Soinnulla on evankelistan kutsu jakaa tätä ilosanomaa lähimmäisilleen.

Sointu kantaa huolta iäkkäistä ja yksinäisistä. Ennen muuta hän rohkaisee levittämään ilosanomaa, kun vielä on aikaa puhua.

”Kello näyttää keskiyötä, käsky kuuluu: Saarnatkaa syntisille pelastusta, ristin luokse johtakaa!”

Sairaanhoitaja, evankelista Sointu Thakur asuu Englannissa puolisonsa, saarnaaja ja opettaja Lex Thakurin kanssa. Heillä on kolme lasta ja kuusi lastenlasta. Sydämeltäni sinulle on Soinnun 12. kirja.

”Kirjan sanomassa on aitoa elämän rouheutta, joka tuo sen ihmiselämän tasolle. ” Helena Penttilä

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

Huomio! Hintaan sisältyy ladattava äänikirja sekä painettu kirja!

Katso lisätiedot tuotteista:
äänikirja
painettu kirja

Kuvaus

ÄÄNIKIRJA + PAINETTU KIRJA: Sydämeltäni sinulle

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.