Evoluutio, luominen ja tiede

24,90 

Evoluutio, luominen ja tiede on monipuolinen tietopaketti koko evoluutio-luominen-kiistan laajasta kentästä.  Kirjan luettuasi osaat perustella, miten evoluutioteoria ja havainnot ovat ristiriidassa: elämä kehittyi ”väärinpäin”. Kumpi on oikeassa, teoria vai havainnot?

Julkaisija: barnabas.digital
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 243

 

Kuvaus

Evoluutio, luominen ja tiede on monipuolinen tietopaketti koko evoluutio-luominen-kiistan laajasta kentästä. Siitä opit mikä selvä ero on tieteellä ja ”tieteellä” – eli empiirisillä luonnotieteillä ja evoluutioteoriaksi kutsulla tutkimusalalla, jonka väitetään olevan tiedettä, vaikka todellisuudessa kyse on yrityksistä selittää elämä ja sen historia (1) ”muinaisjäänteiden” tulkinnalla ja (2) tämän päivän havainnoista tehdyillä johtopäätöksillä.

Lukiessasi opit kemian ja informatiikan perusperiaatteita ja ymmärrät, miksi luonnolliset, ohjaamattomat prosessit eivät voi mitenkään eivätkä koskaan synnyttää geneettisiä ohjelmia, DNA:ta tai proteiineja – monimutkaisista solukoneista kuten ATP-syntaasista puhumattakaan.

Kirja paljastaa totuuden siitä, mitä on evoluutioteoreetikkojen väite ”evoluutiosta silmiemme edessä”. Se osoittaa myös, että emme polveudu eläimistä (ja että esim. ”käteväihminen” oli ”pieni mies, jota ei lopulta ollut olemassakaan”). Vaikka ihmisillä ja eläimillä on monia yhteisiä fyysisiä piirteitä, merkittäviä eroja on kuitenkin niin paljon, että vallitsevaa teoriaa joudutaan yhä pönkittämään vetoamalla mm. väitteisiin selkärankaisten alkioiden ja eturaajojen samankaltaisuuksista, surkastuneista elimistä, ”huonosta suunnittelusta” jne.

Kirjan luettuasi osaat perustella, miten evoluutioteoria ja havainnot ovat ristiriidassa: elämä kehittyi ”väärinpäin”. Kumpi on oikeassa, teoria vai havainnot? Kirjan syventävistä osioista löytyy lisäevästä tiedonjanoisemmille. Opiskelijoille kirja on hyvä varustus oppilaitosten ja median kautta leviävää, kristinuskolle tuhoisaa darvinismia vastaan.