Ei muita jumalia

Per-Arne Imsen

30,00 

Ruotsalainen teologi ja pastori Per-Arne Imsenin teos on ajankohtainen, ravisteleva teos katolisen kirkon maailmanpoliittisista taustoista, joista kirkkokunnat ja seurakunnat vaikenevat. Uusi maailmanuskonto on tuloillaan ja katolinen kirkko paaveineen työskentelee kehityksen etunenässä. Imsen käy suorapuheisesti läpi myös katolisen kirkon historiaa, jossa Imsenin mukaan on nähtävissä vuosisatainen, johdonmukainen jatkumo poliittisissa pyrkimyksissä Jeesuksen sanoman kustannuksella.

Kirjaa on myös ruotsinkielisenä, kysy tarkemmin kaupasta niitä. Hinta on sama kuin suomenkielisessä kirjassa.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 541
Isbn: 978-952-7517-08-6

 

 

Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 978-952-7517-08-6.

Kuvaus

Ruotsalainen teologi ja pastori Per-Arne Imsenin teos on ajankohtainen, ravisteleva teos katolisen kirkon maailmanpoliittisista taustoista, joista kirkkokunnat ja seurakunnat vaikenevat. Uusi maailmanuskonto on tuloillaan ja katolinen kirkko paaveineen työskentelee kehityksen etunenässä. Imsen käy suorapuheisesti läpi myös katolisen kirkon historiaa, jossa Imsenin mukaan on nähtävissä vuosisatainen, johdonmukainen jatkumo poliittisissa pyrkimyksissä Jeesuksen sanoman kustannuksella. Imsenin huoli tämän päivän Pohjoismaissa kohdistuu sekä vapaisiin suuntiin että luterilaiseen kirkkoon, jotka kirkkokuntien välisen dialogin tiivistyessä ovat lähentymässä katolisten kirkon instituutiota selvittämättä Imsenin mukaan riittävästi, mihin ne ovat mukautumassa. Onko seurakunnissa ymmärretty, miten suunnitelmallisesti katolinen kirkko luo yhteyksiä eri maissa ja mitä tarkoittaa sen strateginen linja esimerkiksi Haitin voodoo-yhteisöissä? Imsen muistuttaa, että Haitilla katolinen kirkko on voodoo-järjestelmän yhteistyökumppani ja lähi-idässä sen lämmin kädenojennus ulottuu islamiin.

Per-Arne Imsen on Daniela Persinin haastateltava Etulinjassa-ohjelmasarjassa kaikkiaan seitsemän jakson verran. Siitä kaksi jaksoa on esitetty maaliskuussa, loput ovat esityksessä syksyllä.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Per-Arne Imsen