Äänikirja: Katupaimen – Matkani Taivaan Isän pojaksi

Jani Liukkonen

7,00 

ÄÄNIKIRJA: Katupaimen – Matkani Taivaan Isän pojaksi

Äänikirjojen kuuntelu onnistuu kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta. Äänikirjan kuuntelu onnistuu älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta.

Osta äänikirja normaaliin tapaan verkkokaupasta. Huom. Äänikirjoja voi ostaa vain verkkokaupan kautta. Tarvitset lisäksi sähköpostiosoitteen, jonne äänikirjan latauslinkki lähetetään.

Äänikirjan osto tapahtuu seuraavasti:

1. Osta ja maksa äänikirja normaalisti verkkokaupassa. Anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

2. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen yleensä muutamassa minuutissa. Siinä on linkki äänikirjan lataukseen. Linkistä klikkaamalla voit ladata äänikirjan mp3-tiedostot omalle laitteellesi tietokoneelle, puhelimeen tai tablettiin, jolloin kuuntelu on mahdollista myös ilman internet-yhteyttä.

3. Tilausvahvistuksessa tulee myös osoite TV7 Kaupan kuuntelusivulle. Jos et pysty lataamaan kirjaa koneellesi, voit myös kuunnella äänikirjaan milloin vain kaupan kuuntelusivulla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lähde Janin mukana matkalle, joka vie itsensä etsimisen kautta lähiöjengeihin, huumekoukkuun ja gurun etsintöihin sekä lopulta oman paikan löytämiseen Taivaan Isän poikana.

”Janin sisäinen huuto ja tuska saivat hänet etsimään sitä, mitä sydän eniten kaipaa: rakkautta ja hyväksyntää. Se, mitä hän löysi, on tehnyt hänestä katupaimenen, ihmisen, joka näyttää nyt toisille, miten voi löytää rakkauden, toivon ja uskon – elämän, jolla on tarkoitus ja päämäärä. Tervetuloa vaellukselle Katupaimenen kanssa! Tässä ei ole kyse vain Janin elämästä vaan myös sinun elämästäsi.”

– Peter Hackzell, Elävä Sana -seurakunnan pastori –

TV7:n Katupaimenena tunnettu Jani Liukkonen on julistanut evankeliumia jo yli kahden vuosikymmenen ajan nuorisotyöntekijänä, pastorina ja evankelistana.

Jani ja Carita perheineen ovat asuneet Helsingissä ja Rovaniemellä, mutta tällä hetkellä kuuluvat Helsingin Risteyspaikka-seurakuntaan, jossa Jani toimii evankelistana.

Jani ja Carita ovat myös perustaneet Katupaimen-yhdistyksen (vuonna 2010). He ovat järjestäneet nuoria ja nuoria aikuisia tavoittavia Katupaimen-iltoja Helsingissä ja Lapissa, sekä ovat vierailleet puhujina seurakunnissa, kouluissa ja tapahtumissa ympäri Suomea.

Kesto: 3 t 1 min

Huomio! Tuote on ladattava äänikirja!

Lisätiedot

Kirjoittaja

Jani Liukkonen

Lukija

Jani Liukkonen

Tiedostomuoto

Äänikirja / mp3