Jumalan ilmestymisiä

Esa Ovaskainen

15,00 

Kirjassa kerrotaan omakohtaisista ilmestyksistä ja näyistä, joita kirjoittaja on kokenut elämänsä varrella. Näitä kokemuksia pyritään tulkitsemaan Raamatun Sanan valossa. Kirjassa on käytetty KR 1933/38 Raamatun käännöstä.
Aiheita mm. Lahjavanhurskaus, profetia eurooppalaisille, ajatuksia lepopäivästä, narkomaanit Kristianiassa, henkivaltojen lankeemus, pakomatka, valtakuntien enkeliruhtinaat ja ihmeellisiä kokemuksia. Kirjaa saa nyt myös äänikirjana Ajassa-sovelluksesta.
KIRJAN TUOTTO MENEE TV7 TYÖN TUKEMISEEN.

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle ISBN: 978-952-94-9405-7.

Kuvaus

Kirjoittajan esittely
Esa Ovaskainen on eläkkeellä oleva, entinen vientitehtävissä toiminut yritysjohtaja. Hän on tehnyt työuransa kaukoviennin palveluksessa Suomen suurimmissa konsulttiyrityksissä Afrikassa, Lähi-idässä , Aasiassa ja Venäjällä. He asuivat koko perheenä Afrikassa ja Intiassa 1980-1990. Tämän jälkeen he asivat Suomessa 15 vuotta, matka vei sitten vielä n. 13 vuodeksi vaimonsa Anun kanssa Pietariin. Esa on ollut aktiivisesti mukana vapaiden kristillisten suuntien toiminnassa puhujana ja erilaisissa vastuutehtävissä. Hän on ollut Lighthouse Networkin hallituksessa n 20v ja tehnyt lähetystyötä useissa maissa, pääasiassa Afrikassa. Hän toimii tällä hetkellä myös Missiomaailma ry:n hallituksessa.

Lisätiedot

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Esa Ovaskainen

Sivumäärä

135