Sydän uskallettu antaa ihmisten käsiin

28,00 

Hengellinen runoilija Mirjami Lähteenkorva (1904-1968) kirjoitti ensimmäiset luonnoksensa vihkoihin. Päätoimittaja Mirja Ojares perehtyi alkuperäiseen aineistoon ja sen runoista ja teksteistä syntyi tämä kirja. Monet runot näkevät ensimmäisen kerran päivänvalon sellaisina, kuin ne on alun perin kirjattu muistiin.

Kustantaja: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Kansityyppi: kovakantinen
Sivumäärä: 234

Kuvaus

Hengellinen runoilija Mirjami Lähteenkorva (1904-1968) kirjoitti ensimmäiset luonnoksensa vihkoihin. Päätoimittaja Mirja Ojares perehtyi alkuperäiseen aineistoon ja sen runoista ja teksteistä syntyi tämä kirja.

Monet runot näkevät ensimmäisen kerran päivänvalon sellaisina, kuin ne on alun perin kirjattu muistiin.

”Mirjamilta jäi runsaasti päiväkirjoja, kirjeitä ja hänen kirjoittamiaan puheita. Tämä Mirja Ojareksen niistä kokoama kirja raottaa kummitätini yksityisiä tuntoja ja elämäntilanteita, joissa hänen kristilliset runonsa syntyivät.” Paula Jaakkola

”Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani tutustua Mirjami Lähteenkorvan kirjalliseen jäämistöön. Kirjoitukset ja runot, joiden kautta Mirjami peilaa tuntojaan, ovat siunaavia ja lohduttavia. Samalla ne kuvaavat aikakautta 1900-luvun alkuvuosikymmeniltä aina 1960-luvun lopulle. Runojen ja puheiden sanoma ei ole himmentynyt, niin kuin ei Raamatun sanakaan.”

Mirja Ojares