Sielun siteet, näkymättömät sidokset ihmissuhteissa, tilapäisesti loppu

David Cross

Kirjassa tarkastellaan, kuinka sekä terveet että vahingolliset sielun säteet muodostuvat ja kuinka suuri vaikutus niillä on päivittäiseen elämäämme. Kirjassa tarjotaan käytännön ohjeita, miten voimme löytää vapauden vahingollisista sidoksista, jotka estävät meitä elämästä läheisessä suhteessa Jeesukseen.

Copyright © 2018 Ellel Ministries Finland ry

 

18€

Kuvaus

Monet ihmissuhteet ovat hyviä, mutta on myös vahingollisia suhteita. Vahingolliset ihmissuhteet voivat kahlita ja vaurioittaa. Jumala haluaa vapauttaa meidät tällaisista elämäämme negatiivisesti vaikuttavista näkymättömistä sidoksista, joita voidaan kutsua myös sielun siteiksi.

Kirjassa tarkastellaan, kuinka sekä terveet että vahingolliset sielun siteet muodostuvat ja kuinka suuri vaikutus niillä on päivittäiseen elämäämme. Kirjassa tarjotaan käytännön ohjeita, miten voimme löytää vapauden vahingollisista sidoksista, jotka estävät meitä elämästä läheisessä suhteessa Jeesukseen.

David Cross toimii kansainvälisen Ellel Ministries -järjestön apulaisjohtajana. Hänen selkeä raamatunopetuksensa on tuonut ymmärrystä ja apua haavoittuneille ihmisille eri puolilla maailmaa kymmenien vuosien ajan.

Lisätiedot

Kirjoittaja

David Cross