DVD | Lapsen sydän

(1 tuotearvio)

20,00 

Sielunhoidon veteraani Mark Sandford opettaa, miten vanhemmat voivat auttaa lasta paranemaan sisäisistä haavoistaan silloinkin, kun he itse vielä ovat rikkinäisiä ja keskeneräisiä. Sarjassa keskitytään siihen, miten vanhempien ja lasten keskinäinen kunnioitus saadaan palautettua ja miten perheen sisäisiin suhteisiin saadaan Jumalan mielen mukaista vuorovaikutusta.

Tuotetunnus (SKU): DVD1000700LAS Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sisältää 2 DVD-levyä.
Sielunhoito-organisaatio Elijah Housen ohjelmasarja Lapsen sydän tukee vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Meissä kaikissa on rikkinäisyyttä ja haavoitamme tahtomattamme lapsiamme. Sielunhoidon veteraani Mark Sandford opettaa, miten vanhemmat voivat auttaa lasta paranemaan sisäisistä haavoistaan silloinkin, kun he itse vielä ovat rikkinäisiä ja keskeneräisiä. Sarjassa keskitytään siihen, miten vanhempien ja lasten keskinäinen kunnioitus saadaan palautettua ja miten perheen sisäisiin suhteisiin saadaan Jumalan mielen mukaista vuorovaikutusta.

Pituus 3h 29min

(Myös ruotsinkielinen tekstitys)

1 arvio tuotteelle DVD | Lapsen sydän

  1. Riikka

    Syvältä syyt ja seuraukset hoksaava sarja. Nostaa tunteita ja tietoisuutta vanhemmuudesta. Jokaisen pienten lasten vanhemman pitäisi nähdä nämä! Meillä käytössä äitien ryhmässä keskustelun herättäjänä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *