Israelin paluu – uusi suomalainen lautapeli

(4 tuotearviota)

49,00 

Tilatuista peleistä toimitusmaksu on aina 9 euroa riippumatta muista tilauksista.
Israelin paluu -lautapeli perustuu ensimmäiseen Exodukseen. Peliä voi pelata raamattuaiheisena strategiapelinä tai sitä voi käyttää raamattuopetuksen välineenä. Se tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden lähestyä uudella tavalla kertomusta, joka muutti koko historian.
Pelillä on profeetallinen ulottuvuus nykyaikaan ja tulevaisuuteen.

Maahantuoja/ Import Mesila Games Oy

Ei jälleenmyyjäalennuksia.

Kuvaus

Israelin paluu – Uusi Exodus peli on hyvin erikoinen tarina täynnä tapahtumia. Israelin kansan 40-vuotisen erämaavaelluksen reitiksi on valittu perinteinen Exodus-reitti, jonka pelisuunnittelija havaitsi toimivaksi pelilaudalla. Peli kertoo havainnollisesti Israelin kansan pakomatkasta Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Israelin paluu – lautapeli voi avata uusia näkökulmia monelle tuttuun tarinaan.

Exoduksen tapahtumiin syventyminen vie pelaajan matkalle, kokemaan samoja vastuksia, joiden kanssa Mooses eli jokaisena päivänä johdattaessaan kansaansa. Exodus on matka, joka muodostaa vertauskuvan ihmisen hengellisestä kasvusta.

Peli kertoo havainnollisesti Israelin kansan pakomatkasta Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Se voi avata uusia näkökulmia monelle tuttuun tarinaan.

Israelin paluu – peli soveltuu kaikille, eikä edellytä Raamatun tuntemista.

Pelin mukana tulevat kolmen vaikeusasteen pelisäännöt, minkä lisäksi netistä voit katsoa ja ladata uudet muutaman sivun PIKAPELI – säännöt. Kaikki pelisäännöt löytyvät osoitteesta: www.mesilagames.com/downloads
PIKAPELI -säännöillä voit ottaa perheen nuorimmatkin mukaan peliin, sillä pelissä otetaan käyttöön vain perusosat: pelilauta, kääntökiekot, pelinappulat ja arpakuutio sekä heimolaudat, heimokiekot ja heimokortit.

PIKAPELI-säännöt suomeksi täältä.

QUICK GAME -rules in English is here.

Peli on kaksikielinen: suomi ja englanti
Ikäsuositus 14+.
Peliaika: n. 45 – 90 min

4 arviota tuotteelle Israelin paluu – uusi suomalainen lautapeli

 1. Katri Kopponen (varmistettu kirjoittaja)

  Peli on hyvin monimutkainen. Aloittelijoiden sääntöjen omaksumiseen menee toista tuntia. Pelistä ei opi kyseisen tapahtuman historiaa. Pidän kyseenalaisena esim. vitsausten langettamista toisille pelaajille. Pelaajien määrä o on rajoitettu 2-4.
  Plussana on korkeatasoinen valmistusmateriaali.

 2. Ana

  Pelissä on liikaa sääntöjä. Pelkästään niiden omaksumiseen meni tunti. Pelissä on paljon nappuloita ja alkuvalmisteluihin kuluu paljon aikaa. Pelaamisen into hiipuu nopeasti kun yksittäisessä vuorossa kestää ja joka vuorolla tapahtuu paljon. Pelin materiaali oli laadukas, mutta liitonarkki oli pelkkä puupalikka. En suosittele. Less is more.

 3. Henri

  Peliin on nyt julkaistu netissä muutaman sivun PIKAPELI – säännöt, joilla pääsee helposti mukaan peliin, sillä käyttöön otetaan vain perusosat: pelilauta, kääntökiekot, pelinappulat ja arpakuutio sekä heimolaudat, heimokiekot ja heimokortit.

  PIKAPELI – säännöt voi ladata osoitteesta: https://mesilagames.com/downloads/

 4. Matti

  Me olemme perheen kanssa pelanneet pikapeli -säännöillä ja on ollut hauskaa. Nuorempi tyttö epäili aluksi, että mahtaakohan tykätä pelistä, mutta hän on nyt kaikkein innokkain pelin pelaaja. Peli on toteutettu laadukkaasti ja sen äärellä kuluu ilta ihan huomaamatta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *