Israelin paluu – uusi suomalainen lautapeli

(3 tuotearviota)

49,00 

Tilatuista peleistä toimitusmaksu on aina 9 euroa riippumatta muista tilauksista.
Israelin paluu -lautapeli perustuu ensimmäiseen Exodukseen. Peliä voi pelata raamattuaiheisena strategiapelinä tai sitä voi käyttää raamattuopetuksen välineenä. Se tarjoaa jännitystä ja mahdollisuuden lähestyä uudella tavalla kertomusta, joka muutti koko historian.
Pelillä on profeetallinen ulottuvuus nykyaikaan ja tulevaisuuteen.

Ei jälleenmyyjäalennuksia.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Israelin paluu – Uusi Exodus peli on hyvin erikoinen tarina täynnä tapahtumia.
Israelin kansan 40-vuotisen erämaavaelluksen reitiksi on valittu perinteinen Exodus-reitti, jonka pelisuunnittelija havaitsi toimivaksi pelilaudalla. Peli kertoo havainnollisesti Israelin kansan pakomatkasta Egyptin orjuudesta luvattuun maahan. Peli voi avata uusia näkökulmia jokaiselle, kristitylle ja juutalaiselle, tuttuun tarinaan.
Exoduksen tapahtumiin syventyminen vie pelaajan matkalle, kokemaan samoja vastuksia, joiden kanssa Mooses eli jokaisena päivänä johdattaessaan kansaansa. Exodus on matka, joka muodostaa vertauskuvan ihmisen hengellisestä kasvusta.

Peli soveltuu kaikille, eikä edellytä Raamatun tuntemista.

Pelin mukana tulevat kahden vaikeusasteen pelisäännöt, minkä lisäksi netistä voit katsoa  ja ladata uudet pikapelin säännöt
aloittelijoille, jotka löytyvät nyt myös nettisivulta: www.mesilagames.com/downloads
Helpoimmilla Säännöillä voit ottaa perheen nuorimmatkin peliin mukaan, sillä pelissä otetaan käyttöön vain perusosat: pelilauta, kääntökiekot, pelinappulat ja arpakuutio sekä heimolaudat, -kiekot ja -kortit. Lataa ja tulosta muutaman sivun säännöt, jotka ovat saatavilla vain netistä.

Ensimmäinen versio on kaksikielinen: suomi ja englanti
Ikäsuositus 14+.
Peliaika: n. 45-90 min

Lisätiedot

Julkaisija

Mesila Games Oy

3 arviota tuotteelle Israelin paluu – uusi suomalainen lautapeli

 1. Katri Kopponen (varmistettu kirjoittaja)

  Peli on hyvin monimutkainen. Aloittelijoiden sääntöjen omaksumiseen menee toista tuntia. Pelistä ei opi kyseisen tapahtuman historiaa. Pidän kyseenalaisena esim. vitsausten langettamista toisille pelaajille. Pelaajien määrä o on rajoitettu 2-4.
  Plussana on korkeatasoinen valmistusmateriaali.

 2. Ana

  Pelissä on liikaa sääntöjä. Pelkästään niiden omaksumiseen meni tunti. Pelissä on paljon nappuloita ja alkuvalmisteluihin kuluu paljon aikaa. Pelaamisen into hiipuu nopeasti kun yksittäisessä vuorossa kestää ja joka vuorolla tapahtuu paljon. Pelin materiaali oli laadukas, mutta liitonarkki oli pelkkä puupalikka. En suosittele. Less is more.

 3. Henri

  Peliin on nyt julkaistu netissä muutaman sivun PIKAPELI – säännöt, joilla pääsee helposti mukaan peliin, sillä käyttöön otetaan vain perusosat: pelilauta, kääntökiekot, pelinappulat ja arpakuutio sekä heimolaudat, heimokiekot ja heimokortit.

  PIKAPELI – säännöt voi ladata osoitteesta: https://mesilagames.com/downloads/

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *