Moraz, Dry hands – Yrttipohjainen käsivoide 100 ml

18,00 

Käsivoide suojaa kuivuudelta ja halkeilulta. Imeytyy nopeasti ja jättää miellyttävän pinnan iholle. Ylläpitää ihon sileyttä, pehmeyttä ja elinvoimaisuutta. Voide on erittäin riittoisa. Voi käyttää myös vartalon muihin kuiviin kohtiin. Kliinisesti testattu.

Ostamalla tuotteita tuet samalla Israelia sekä Deborah-työtä joka auttaa hädänalaisia naisia Pohjois-Israelin alueella.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

DRY HANDS Yrttipohjainen käsivoide 100ml
Kosteuttava ja hoitava käsivoide, joka uudistaa ihoa. Sisältää 75% luonnonmukaista tataryrttiuutetta (polygonum), jonka ainutlaatuiset ainesosat pehmentävät ja tasapainottavat ihoa sekä auttavat ihoa uusiutumaan nopeasti.
Voide auttaa suojaamaan käsien ihoa kuivuudelta ja halkeilulta vaativissakin olosuhteissa sekä ylläpitää ihon sileyttä, pehmeyttä ja elinvoimaisuutta. Voidetta voi käyttää myös vartalon muihin kuiviin kohtiin, esimerkiksi kyynärtaipeisiin. Sopii myös herkille, kuivuudesta kärsiville, halkeileville ja punoittaville kynsinauhoille. Imeytyy nopeasti ja on koostumukseltaan riittoisa.
Vaikeissa iho-oireissa suosittelemme käytettäväksi tuotetta yhdessä Moraz Skin Saverin kanssa.
Kliinisesti testattu.

Käyttöohje:
Levitä voidetta käsiin vähintään 2 kertaa päivässä.
Vältä voiteen joutumista silmiin. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti. Pidä voide lasten ulottumattomissa. Voidetta ei saa käyttää alle 3-vuotiaille. Ei saa niellä. Pidä korkki tiiviisti kiinni voiteen säilyvyyden turvaamiseksi.

Ainesosat:
Polygonum Aviculare Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Triethanolamine, Parfum, Caprylyl Glycol, Chlorophenesin, Disodium EDTA, Magnolia Officinalis Bark Extract, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.