Mitä on tapahtumassa pian

Markku Veilo

20,00 

Mitä tarkoittavat Herran päivä, Herran hengen vuodatus ja sielunvihollisen voimistunut näkyminen maailmassa? Mikä on Jumalan salainen armeija? Onko Googin sota jo alkanut?
Tv7:n perustaja Martti Ojares sai sydämelleen käynnistää tv-sarjan nimellä Mitä on tapahtumassa pian. Ojares koki, että Jumala haluaa uskovia opetettavan, jotta aikamme tapahtumat eivät pääse yllättämään. Opettajaksi tuli pyytää Markku Veilo.
”- niin että te, rakkauteen juurtuneine ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on.” (Ef. 3:18)
” Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne, ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:28)

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ISBN: 9789527517185.

Kuvaus

Markku Veilo on kiertävä raamatunopettaja, joka on yli 20 vuotta julistanut profeetallista Jumalan sanaa Suomessa ja Virossa. Hän selvittää tässä kirjassa lopun ajan tapahtumia lähtökohtanaan Vanhan testamentin Jooelin kirja. Kirja pohjautuu samannimiseen tv-sarjan kevään 2024 jaksoihin, joita Markku Veilo on täydentänyt.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Markku Veilo

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Vuosi

2024