Ihmisen hengen parantuminen

Ruth Hawkey

18,00 

Mikä on ihmisen henki ja miten se toimii? Kuinka ihmisen henki voi vaurioitua ja voisiko sillä olla vaikutusta sielun ja ruumiin hyvinvointiin – entä Jumalasuhteeseen? Miten ihmisen henki voi parantua? Ruth Hawkey käsittelee näitä kysymyksiä Raamatun valossa. Hän käy läpi haavoittumisen eri tapoja ja opastaa, kuinka rukoilla hengen parantumista, niin että Jeesus voi uudistaa koko ihmisen.

Kustantaja: Ellel Ministries Finland ry

 

Kuvaus

Tässä kirjassa käsitellään seuraavia kysymyksiä: Mikä on ihmisen henki ja miten se toimii? Kuinka ihmisen henki voi vaurioitua ja voisiko sillä olla vaikutusta sielun ja ruumiin hyvinvointiin – entä Jumalasuhteeseen? Miten ihmisen henki voi parantua? Ruth Hawkey käsittelee näitä kysymyksiä Raamatun valossa. Hän käy läpi haavoittumisen eri tapoja ja opastaa, kuinka rukoilla hengen parantumista, niin että Jeesus voi uudistaa koko ihmisen.

Ruth Hawkey on työskennellyt monien vuosien ajan parantumispalvelutyössä yhdessä miehensä Joen kanssa. He ovat johtaneet Ellel Ministries -keskusten työtä Englannissa ja Kanadassa. Ruthin sydämellä on auttaa sisimmän haavoista kärsiviä Kristuksen ruumiin jäseniä. Hän on kirjoittanut tämän kirjan avuksi myös niille, jotka toimivat rukouspalvelijoina ja haluavat oppia, kuinka rukoilla parantumista ihmisen hengelle.

Ellel Ministries on kansainvälinen tunnustusten välinen, kristillinen järjestö, jolla on 35 vuoden kokemus siitä, miten kristilliseltä pohjalta välittää parantumista rikkinäisten elämään. Järjestö toimii yli 30 maassa ja tarjoaa mahdollisuuksia oppia opetuslapseudesta ja parantumisesta Raamatun opetuksen pohjalta.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Ruth Hawkey

Kansityyppi

pehmeäkantinen

Sivumäärä

166