Tulella kastetut

Anne Litzén

25,00 

Tämä kirja…

  • on kirjoitettu sinulle, joka et ehkä tiedä, kuka Jumala on tai onko Häntä ylipäätään olemassakaan.
  • on ajankohtainen sinulle, joka olet jo löytänyt suhteen elävään Jumalaan ja haluat yhä syvempää rakkaussuhdetta Pelastajaasi.
  • sopii käytettäväksi opetusmateriaalina kristillisissä pienryhmissä.
  • on sinulle, joka olet pettynyt uskonnollisiin ihmisiin ja olet kokenut olevasi riittämätön ja kelpaamaton siksi myös Jumalalle.

Jeesus tekee opetuslapsensa tulen liekeiksi!

Kustantaja: Fire Eagle Kustannus
Kansityyppi: pehmeäkantinen
Sivumäärä: 180

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ISBN: 9789526968612.

Kuvaus

Tämä kirja…

  • on kirjoitettu sinulle, totuuden etsijä. Et ehkä tiedä, kuka Jumala on tai onko Häntä ylipäätään olemassakaan. Voit lukea tämän kirjan, edustit sitten mitä uskontoa tai elämänkatsomusta tahansa. Haluan, että saat tietää, että sinua rakastetaan ja sinua ikävoi suuri Rakkaus.
  • on ajankohtainen sinulle, joka olet jo löytänyt suhteen elävään Jumalaan ja haluat yhä syvempää rakkaussuhdetta Pelastajaasi. Haastan sinua: sukella tarkistamaan uskosi perustukset, mitä ne ovat ja onko sinun elämäsi perustus kestävä. Lukiessasi rukoile minun kanssasi: tutki minua Jumala ja tunne minut Kaikkivaltias ja ohjaa elämäni juurtumaan Sinun rakkauteesi.
  • sopii käytettäväksi opetusmateriaalina kristillisissä pienryhmissä.
  • haastakoon lukijansa viipymään Rakkauden läsnäolossa ja Raamatun Sanan tutkimisessa, sillä vain Sanan ja Pyhän Hengen vaikutuksesta tapahtuu yliluonnollinen muodonmuutos ja ihminen muuttuu Luojansa kuvaksi.
  • on sinulle, joka olet pettynyt uskonnollisiin ihmisiin ja olet kokenut olevasi riittämätön ja kelpaamaton siksi myös Jumalalle.
  • on syntynyt rukoillen ja herkällä tunnolla. Motiivinani ja eteenpäin vievänä voimanani on ollut Kaikkivaltiaan sydämen kipu, Hänen ikävänsä jokaista ihmistä kohtaan. Tämän kivun voi ihminen vain aavistaa, emme voi ymmärtää sen syvyyttä. Saatuani hitusen maistaa Luojan ikävää, en voinut olla tottelematta Hänen pyyntöään kirjoittaa ja ajatuksenani on: ehkä joku löytää tien Rakkaiden syliin ja Isä saa lohdutuksen saadessaan lapsensa takaisin. Ehkä joku haavoitettu löytää Parantajan. Ehkä joku arka ja alas painettu uskaltaa astua esiin ja vastaanottaa voiman tehdä Jumalan tahdon elämässään. Ehkä minäkin saan olla huutavan ääni toisten rinnalla ja valmistaa Kristuksen morsianta häitä varten.

Jeesus tekee opetuslapsensa tulen liekeiksi!

Anne Litzén on vaimo, kolmen lapsen äiti ja profeetallinen julistaja Turun Elävät Virrat -seurakunnassa. Hänen tavoitteensa on saada uskovat syvempään suhteeseen Herran kanssa. Hänen unelmansa on tuoda jokaisessa uskovassa olevat Jumalan aarteet ulos pimeän peitosta. Anne tahtoo rohkaista ja vahvistaa kaikkia palvelulahjoja nousemaan ja tekemään pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön.

Lisätiedot

Kirjoittaja

Anne Litzén