Terävämpi kuin kaksiteräinen miekka, loppuunmyyty

Andrew Wommack

Viesti Andrew Wommackilta:
Terävämpi kuin kaksiteräinen miekka on kooste kuudestatoista tärkeimmästä Jumalalta saamastani ilmestyksestä. Monet ovat kutsuneet tätä opetusteni kertausoppaaksi. Jokainen luku käsittelee yhden aihealueen lyhennetyssä muodossa. Kirjan avulla sinun on helppo nähdä, miten Raamatun totuudet liittyvät toisiinsa ja ovat riippuvaisia toisistaan.

Jos esimerkiksi ymmärrät sanoman armosta, mutta et ole tasapainottanut sitä uskolla, kumpikaan ei pääse toimimaan kohdallasi tehokkaasti.

Originally published in English under the title: Sharper than a Two-Edged Sword.
Suomalainen julkaisija: Lighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus

 

5€ (22€)

Tuotetunnus (SKU): KIR2014133ANW Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ISBN: 9789525865301.

Kuvaus

”Te opitte tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita”, sanoo tuttu raamatunkohta. Andrew Wommack muistuttaa kuitenkin, että vain se Jumalan sanan totuus, jonka ymmärrämme ja uskomme, vaikuttaa elämäämme vapautta tuoden. Kirja osoittaa myös, kuinka yksittäisen totuuden äärimmäisyyteen vieminen johtaa harhapoluille. Kypsä uskova osaa hahmottaa kokonaiskuvan siitä, miten eri Raamatun totuudet liittyvät toisiinsa ja ovat riippuvaisia toisistaan.

Kirjailija ja raamatunopettaja Andrew Wommackin palvelutyö on kolmenkymmenen viime vuoden ajan saavuttanut miljoonia ihmisiä televisio- ja radiolähetysten sekä Colorado Springsissä sijaitsevan Charis Bible Collegen kautta. Tv-ohjelma Evankeliumin äärellä näkyy myös Suomessa TV7-kanavalla.

Lisätiedot

Kansityyppi

nidottu, pehmeäkantinen

Kirjoittaja

Andrew Wommack

Kieli

suomi

Vuosi

2014

Sivumäärä

154